Då kliver Nina Glimsell in i Paradise hotel 2019

TV3 bekräftar: Då kliver Nina Glimsell in i Paradise hotel 2019
Paradise hotels tittare har länge undrat när Nina Glimsell gör entré i programmet.
Nu bekräftar TV3 datumet då hon kliver in på hotellet.
Annons

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018 och var då den allra första deltagaren som avslöjades för säsongen.

Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop. Men i början av året tog förhållandet slut.

Annons

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Nina Glimsell bekräftas som deltagare i Paradise hotel 2019

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradis hotel. När TV3 bekräftade att han var en av säsongens deltagare började det snabbt spekuleras i om även Nina skulle vara med än en gång. Detta bekräftades senare.

Annons

– Nina Glimsell kommer in senare i säsongen som deltagare, bekräftade Paradise hotels pressansvarig Michelle Baumann för Hänt.

Instagram delade programmet nyheten med sina följare i form av en video där Nina introducerar sig inför den nya säsongen.

– Sist jag var här så blev jag och Marcelo kära i varandra. Vi flyttade ihop och jag fick reda på att han skulle vara med i Paradise hotel. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var. Hela mitt liv försvann under fötterna verkligen, säger Nina i videon.

Då kliver Nina Glimsell in i Paradise hotel

Sedan dess har följarna spänt följt avsnitten, men ännu har ingen Nina synts till. Programmet är nu inne på sin sjätte vecka utan minsta lilla spår av henne. Ju längre tiden går desto fler frågar när hon kommer in.

”Snälla ta in Nina någongång det är ju därför jag tittar”, skriver en följare.

Annons

”När kommer Nina in?” undrar en annan.

TV3 har tidigare svarat att det är hemligt, men nu kan Hänt avslöja när Nina kommer in i huset.

– Nina kommer in som kalaspingla i Paradise Hotel nästa vecka, meddelar Susanne Nylén, presschef på NENT Group Sverige, i ett mejl till Hänt.

Måndagen den 14:e oktober ser vi alltså Nina Glimsell kliva in på hotellet. Hur Marcelo reagerar när han får se sitt ex återstår att se…

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, Viafree

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…