Då har nya dejtingprogrammet Kärleken flyttar in premiär på TV4 Play och Sjuan

Kärleken flyttar in på TV4

I TV4:s nya dejtingprogram Kärleken flyttar in kan tv-tittarna följa singlar som söker den rätta – på ett helt nytt sätt.
Men när har programmet premiär?
Allt du vill veta om TV4:s nya dejtingprogram "Kärleken flyttar in"
Slå på ljud

Dejtingprogram på tv verkar vara ett minst sagt vinnande koncept. TV4 levererar olika tv-program där människor får chansen att träffa den rätta, exempelvis Bonde söker fru, Bachelor och många fler. Och ännu är det inte uttömt på idéer.

Nu är det snart dags för ett nytt tv-program att gå av stapeln på TV4. Vi snackar om ett nytt experiment som såklart går i kärlekens tecken. Programmet heter Kärleken flyttar in och kommer handla om just kärlek.

Hur ser programkonceptet ut?

Programmet kommer att utspela sig i en villa som innehåller två bostäder. I vardera bostad så flyttar det in ett potentiellt kärlekspar. De har från början en sak gemensamt – att de vill ge varandra en chans.

– Det är varm, pirrig och kittlande nyckelhåls-tv där de riktiga känslorna verkligen får styra, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande. Hon fortsätter:

– I en dejtingvärld där snabba möten blivit standard känns det bra att visa upp något nytt och annorlunda.

Kärleken flyttar in på TV4 Play och Sjuan

Kärleken flyttar in.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

När har Kärleken flyttar in premiär?

Tittarna kommer att kunna se Kärleken flyttar in på TV4 Play och Sjuan. Och programmet drar faktiskt igång redan den 16 november.

De potentiella paren kommer att tillbringa minst ett dygn tillsammans i huset för att se om kärlek kan uppstå. Som mest kan de vara i huset fyra dygn, men varje morgon får singlarna bestämma om de vill stanna kvar eller lämna och avbryta experimentet.

Hela potentiella kärleksresan filmas och dokumenteras men hur de tillbringar sina dagar är helt upp till deltagarna.

– Det är ett intressant experiment – vilken dynamik uppstår mellan personer när de blir isolerade tillsammans? Blir det pinsamma tystnader eller spirande romanser?, säger Catrin Magnusson och avslutar med:

–Programmet är verkligen baserat på äkta känslor bland riktiga människor och jag tror verkligen att den som någonsin varit kär eller önskar att bli det kommer känna igen sig. Inget är konstlat.

Kärleken flyttar in har premiär på TV4 Play och Sjuan den 16 november.

FOTO: TV4

LÄS ÄVEN: Allt om Netflix nya serie Kärlek och Anarki – rollista, trailer och handling

LÄS ÄVEN: Amanda Lindhs nya kärleksbesked – egna orden efter succén med Bonusfamiljen

FRÅN FÖRSTASIDAN