Idol 2023 marknadsföring banner

Då har Celebrity ex on the beach – peak of love premiär

12 feb, 2021 
Alex D'Rosso, Ex on the beach
Första säsongen av Ex on the beach spelades in på en sandstrand i lite varmare breddgrader.
Sedan dess har man kunnat följa veteranerna i bland annat Ex in the city och Ex on the beach Sverige som spelades in på västkusten.
Men nu kommer en ny tappning – nämligen Ex on the beach – Peak of love.
Annons
Intervju med Lisa Jönsson
Intervju med Lisa Jönsson

Ex on the beach hade premiär för snart sex år sedan. Men under årens lopp har programmet kommit att bli en riktig självklarhet bland svenska reality-såpor.

Sedan premiären har tittarna fått se både nya och gamla ansikten. Därför startades så småningom Celebrity ex on the beach, som är till för bara veteraner. Efter det har man även kunnat se dem i Ex in the city och Ex on the beach Sverige som spelades in somras på västkusten.

De här veteranerna söker kärleken

Nu kan Hänt presentera fyra av deltagarna som söker kärleken i den nya satsningen på Discovery+, här är de!

Elin "Woodie" Skog
Elin "Woodie" Skog

Elin "Woodie" Skog är en av de som är på jakt efter den rätte i Ex on the beach – peak of love. Hon har synts till i rutan många gånger tidigare, men det har aldrig riktigt känts rätt på kärleksfronten. Just nu är hennes syster Therese Skog, 30, högaktuell i Big brother, då hon är en av de tre deltagarna som redan presenterats.

Edwin Ramwall
Edwin Ramwall
Recept.se Nyhetsbrev

Edwin Ramwall har även han synts till i Ex on the beach tidigare. I somras fick han upp ögonen extra mycket för Elin. Men hennes känslor var inte besvarade och de skiljdes åt som vänner.

Sara Bolay
Sara Bolay

Sara Bolay är också ett välkänt ansikte för Ex on the beach-tittarna. Varvat med att bo i Dubai och driva företag som gör bikinis kommer hon hem lite då och då för att spela in just program som dessa. Hon har tidigare haft relationer med Haidar Juma och Alex D'Rosso.

Alex D'Rosso
Alex D'Rosso

Alex D'Rosso är den fjärde personen som nu presenteras till Ex on the beach – peak of love. I den nya tappningen befinner sig deltagarna uppe i Åre och söker kärleken. Till skillnad från föregående säsonger så är det här en viss skillnad, då det spelades in i en kall och kylig miljö. Detta är något som Alex D'Rosso nu beskriver som svårt, då han helst inte vill vara utomhus.

Annons

”Ouf, jag är ju en sommar o sol person så detta var verkligen något som var helt annorlunda för mig! Nackdelen med att spela in såhär är att man inte vill vara utomhus och de är svårt att bara hänga ute med tanke på att man alltid måste vara fullt klädd från topp till tå men det positiva var att vi kom varandra ännu närmare i och med att alla var tillsammans i huset och inte så utspridda!”, skriver han till Hänt.

Alex D'Rosso
Alex D'Rosso är på jakt efter kärleken.

I Ex on the beach – peak of love går det ut på att hitta kärleken, som kanske skiljer sig lite från tidigare koncept, då det mer handlat om att undvika kärleken i form av sina ex. Men det här nya konceptet verkar snarare ha varit bättre, enligt D'Rosso.

”Jag tyckte verkligen om detta konceptet, passar mig egentligen mycket bättre än det klassiska Ex on the beach”, skriver han.

Annons

Alex D'Rosso om relationen till Sara Bolay

De veteranerna som nu presenterats är alltså ex till varandra. Alex och Sara har varit ett par och Elin och Edwin har gillat varandra. Med tanke på Alex och Saras turbulenta förflutna kan man därför ana oråd i skidbacken.

”Innan programmet så var jag väldigt osäker på hur det skulle gå att va i samma hus som Sara men nu efteråt så känns det väldigt bra! Sara visade upp en väldigt kärleksfull sida och jag tyckte hon växte i mina ögon under tidens gång.”, förklarar Alex för Hänt.

Relationen till Elin Woodie beskriver Alex dock som vänskaplig och okomplicerad.

Elin och jag är vänner och vi har alltid kul tillsammans, vi har ju egentligen aldrig haft något utan det var ett one night stand för x antal år sedan haha”, förklarar han.

Ex on the beach – peak of love har premiär tisdag 23 februari på Discovery+.

FOTO: Linus Hallsenius/discovery+

Annons