LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Då gör Benjamin Ingrosso ett dna-test – oron för familjen: ”Panik”

28 feb, 2024 
Familjen Wahlgren/Ingrosso är inne på sin fjärde generation av kändisskap.
Nu berättar Benjamin Ingrosso om oron för framtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”Brand logo
Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”

Benjamin Ingrosso, 26, har varit känd ända sedan den dagen han föddes. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 56, och Emilio Ingrosso, 58, har rampljuset alltid varit en självklar del av hans liv.

Även Pernilla är uppväxt på samma sätt eftersom hennes föräldrar är Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 86. Även pappa Hans föddes in i rampljusets sken.

– För mig är det bara en jävligt cool grej och väldigt udda. Att vi fortsätter hålla på med musik, eller musikal eller teater, att det går i arv, säger Benjamin i en ny intervju med norska 730.no.

Benjamin Ingrosso om att skaffa barn

Det är ingen hemlighet att Benjamin och hans syskon älskar barn och är väldigt familjekära. De anordnar ofta familjemiddagar och i höstas blev Oliver Ingrosso, 34, pappa till lilla sonen Kalí. Den lilla bebisen verkar ha fått familjen att komma varandra ännu närmare eftersom han är så otroligt gullig och alla är jättekära i honom.

Annons

”När farmor-hjärtat exploderar av kärlek..!!! Snällaste ögonen i världen! Och det leendet..!! Tack Zoe och Oliver för att ni skapade honom, så att jag får lyckan att vara farmor och Nonna till denna älskade lilla människa..!”, har Pernilla tidigare skrivit på Instagram.

Även Benjamin har varit öppen med att han också gärna vill skaffa egna barn i framtiden.

– Ja absolut. Jag har ju en guddotter, Cleo, som är två och ett halvt, som jag har träffat varje dag sedan dagen hon föddes. Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ, sa han och fortsatte:

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.

Benjamin Ingrossos oro för framtiden – då tar han dna-test

Att Benjamin vill skaffa barn är med andra ord något som är säkert. Men det finns en sak som kommer få honom att vilja göra ett dna-test. Nämligen om barnet inte gillar musik eller är tondöv.

– Alltså jag hade ju nog blivit besviken om mitt barn inte höll på med musik, alltså på riktigt, säger han till norska 730 och fortsätter:

– Jag kommer aldrig pusha mitt barn, men jag kommer ju få panik om min son eller dotter är tondöv och inte kan sjunga. Alltså då kommer jag bara “really I’m not your father”.

– Vi får ta ett dna-test, säger den norska journalisten och skrattar.

– Exakt, eh I’m not your father. Motsatsen till Darth Vader, säger Benjamin.

FOTO: Lars Lindqvist/DN/TT

Annons