Benjamin Ingrosso i chock efter Olivers bebislycka: ”Sista vi trodde”

Benjamin Ingrosso

Nyligen kom det glädjande beskedet att Oliver Ingrosso ska bli pappa, och det innebär givetvis att brodern Benjamin Ingrosso ska bli farbror!
– Min storbror, var den sista vi trodde skulle bli pappa först, säger Benjamin till Aftonbladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen
0:42

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

(0:42)

Slå på ljud

För bara några veckor sedan nåddes vi av det otroliga beskedet att Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, väntar barn tillsammans.

Bebislyckan, som avslöjades i en podcast, kom som en chock för hela svenska folket, men även för medlemmarna inom familjen. I en intervju med Aftonbladet talar lillebror Benjamin Ingrosso, 25, ut om känslorna kring att bli farbror för allra första gången.

Benjamin Ingrosso om bebislyckan: ”Känns helt sjukt”

Benjamin svarar på frågan hur det känns att bli farbror.

– Det känns helt sjukt, Oliver, min storbror, var den sista vi trodde skulle bli pappa först. Det kändes som att Bianca skulle bli förälder först, säger Benjamin och fortsätter:

– Men nu blev det han. Och det är jävligt fint. Han är ju en av mina största förebilder och har agerat som en extra pappa till mig under hela min uppväxt och varit som vår trygghet, så att han ska få bli pappa... Jag tror inte att man kan få en bättre pappa än Oliver.

Benjamin Ingrossos egna längtan efter barn: ”Vill bli en ung pappa”

Benjamin avslöjar dessutom att han faktiskt vill ha ett eget barn. Han svarar på frågan om han har en barnlängtan.

– Ja absolut. Jag har ju en guddotter, Cleo, som är två och ett halvt, som jag har träffat varje dag sedan dagen hon föddes. Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ.

Däremot får Benjamin trycka på bromsen i några år till, då han förklarar att han har annat att åstadkomma innan det blir dags för barn.

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.

FOTO: Claudio Bresciani / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN