Då blir Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar

Kylie Jenner och Travis Scott väntar enligt uppgifter från TMZ och CNN barn. Den yngsta systern i Kardashian-klanen förväntas få ett litet underverk till nästa år.

Igår publicerade den 20-åriga sminkdrottningen Kylie Jenner en bild på sin Instagram som väckte många misstankar. Bilden föreställde henne idag med en version av sig själv som barn i knäet, direkt vaknade hennes följare till liv och tolkade detta som att hon och pojkvännen Travis Scott, 25, väntar en liten dotter.

Gratulationerna haglade in och enligt CNN kommer deras underverk att komma till världen i februari.

Enligt People är gravidryktet sant och paret ska ha börjat dela nyheten med sina vänner redan i somras.

– De började berätta det för sina vänner för bara några veckor sedan. Deras familjer har vetat om det ganska längre. Hon är väldigt lycklig och det är Travis också, berättar källan.

Allting har gått väldigt fort, paret har dejtat sedan början av året och blev gravida nästan direkt. Enligt uppgifter var det ingenting planerat utan det blev en oväntad överraskning för dem. 

– Det här är en oväntad men helt fantastisk vändning i hennes liv, hon kunde inte vara mer förväntansfull. Alla i hennes närhet är överlyckliga och säger att de aldrig sett Kylie så lycklig innan, säger källan.

Källor säger att Kylie varit orolig för att hennes växande mage ska synas innan hon var redo att berätta,  därför har hon burit stora kläder och postat gamla bilder på sina sociala medier. Travis ska däremot inte kunnat hålla sig då han började dela den stora nyheten med sina vänner redan i juli.

– Han var så exalterad att han inte kunde hålla tyst. Sedan de nåddes av nyheten har han varit otroligt beskyddande om Kylie. Han ser så mycket fram emot att bli pappa.

LÅS OCKSÅ: Kylie kärlekshyllar pojkvännen – med en tatuering

LÄS OCKSÅ: Missen i Kylie Jenners nya bild avslöjar bröstoperationen

Foto: IBL, Stella pictures