Missen i Kylie Jenners nya bild avslöjar bröstoperationen

Här är detaljen som får Kylie Jenners fans att bli helt vilda. På nytagna bilder syns nämligen någonting som ser misstänkt likt ett operationsärr vid sidan av stjärnans bröst.

Realitystjärnan Kylie Jenner, 19, har länge hävdat att hon enbart gjort ett skönhetsingrepp – fillerinjektioner i läpparna. Men när tv-profilen nyligen ställde upp för en fotografering till tidningen Flaunt började fansen spekulera i om stjärnan kanske inte har varit helt ärlig.

På en av bilderna, som är tagna av fotografen Brendan Forbes och har ett “Barbie”-tema, syns nämligen ett veck vid sidan av Kylie Jenners bröst. Ett veck som är misstänkt likt ett operationsärr.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Stjärnan är Kylie Jenners nya kille – efter Tyga

Bilden har fått två miljoner gilla-markeringar och nästan 300 000 kommentarer, där vilda fans diskuterar huruvida vecket kan vara en skugga, en retuscheringsmiss eller helt enkelt ett spår av en bröstförstoring, skriver Harper’s Bazaar. 

Och Kylie Jenner gör ingenting för att stoppa diskussionerna – tvärtom. Till bilden har “Keeping up with the Kardashians”-stjärnan nämligen själv också skrivit en textrad från gruppen Aquas nittiotalshitlåt “Barbie girl”.

“Life in plastic, it’s fantastic”, skriver Kylie glatt på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar mot Kylie Jenners val av sminknamn

Foto: IBL

Senaste nytt