Skrällen: Stjärnan är Kylie Jenners nya kille – efter Tyga

Skrällen: Stjärnan är Kylie Jenners nya kille – efter Tyga

Kylie Jenner gråter inte över spilld mjölk. Efter den kraschade relationen med Tyga, har stjärnan redan nu träffat en ny rappare att pussas med.

Kylie Jenner, 19, verkar inte slösa någon längre tid på att sörja förhållandet med Tyga, 27, mer. Efter drygt tre år tillsammans, där paret flera gånger gjort slut och blivit ihop igen, verkar förhållandet nu vara över för gott. I februari flyttade Tyga ut från Kylies herrgård och av de nya ryktena att döma, så verkar han också ha kastats ut ur hennes hjärta.

Under musikfestivalen Coachella i Kalifornien nyligen så sågs Kylie nämligen ha det minst sagt trevligt med en ny rappare vid sin sida, nämligen artisten Travis Scott, 24. I en video som publicerats av flera amerikanska medier syns Kylie gå runt hand i hand med honom och flera festivalbesökare rapporterar också att de har sett stjärnorna hångla med varandra.

– Kylie är extremt attraherad av Travis, speciellt av hur framgångsrik han är. Hon känner att han är mer på hennes nivå än vad Tyga var och det gillar hon. Alla Kylies kompisar tror definitivt att någonting kan utvecklas mellan dem, men det är fortfarande ganska tidigt att säga, säger en källa till Hollywood life. 

Travis Scott.

LÄS OCKSÅ: Familjen Kardashians desperata vädjan till Kylie: ”Sluta operera dig!”

Enligt tidningen är Tyga inte alls nöjd med att Kylie redan har gått vidare. För att hämnas har också han gått på dejt med en ny tjej, nämligen Jordan Ozuna, 27, en känd modell som ser exakt ut som, tja, Kylie. Jordan har tidigare kopplats ihop med bland andra Justin Bieber, 23.

– Tyga erkänner det inte själv, men enligt hans kompisar är det uppenbart att han vill ha tillbaka Kylie. Han står inte ut med tanken på att hon är med någon annan kille. Att Kylie hänger med Travis gör Tyga galen, säger en källa till tidningen.

Tyga och Kylie-lookaliken Jordan på vift.

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar mot Kylie Jenners val av sminknamn

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN