LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cristiano Ronaldos bild med sonen – som får fansen att häpna

14 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Cristiano Ronaldo junior har precis blivit storebror igen. Efter att pappa Ronaldo delat med sig av en bild på honom själv och äldsta sonen där han stolt visar hur han fört över sina gener när det gäller utseende, reagerar fansen starkt.
Annons

För tre månader sedan fick fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo, 32, tvillingarna Eva Maria och Matteo genom en surrogatmamma. Och under söndagen föddes hans fjärde barn. Dottern är hans första barn tillsammans med flickvännen Georgina Rodriguez, och under söndagen bekräftade han födseln på Instagram där han lagt upp en bild på honom själv, Georgina, sonen Cristiano Ronaldo junior, 7, med det nya tillskottet Alana Martina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Detta innebär alltså att äldsta sonen Cristiano Ronaldo junior blivit storebror till ännu ett syskon. Men enligt pappa Cristiano, ska sonen inte vara helt nöjd med det.

– Han vill att jag ska ha sju barn, det magiska numret, och det tycker jag låter bra, har Ronaldo sagt tidigare, enligt den portugisiska tidningen Vivas.

Ja, lilla Cristiano junior ser ut att gilla rollen som förebild. Men sonen ser också ut att själv ha en solklar idol i, inte helt oväntat, pappa Cristiano Ronaldo.

Annons

På sitt Instagram-konto har Cristiano Ronaldo lagt upp en bild på honom och sonen där de ser ut som kopior av varandra. På bilden står de båda i jeans med bar överkropp – pappa Cristiano i ett par jeans i sin egen storlek, och Cristiano junior i ett par alldeles för stora jeans, som han får hålla upp med händerna.

“Gener”, skriver Ronaldo intill bilden som i skrivande stund fått över fyra miljoner gilla-markeringar.

“Sådan far, sådan son”, skriver flera personer i kommentarsfältet.

Men det är inte bara den slående likheten som får följarna att reagera. Vissa har även noterat Cristiano juniors redan nu, vältränade kropp.

“Har barnet magrutor?”, kommenterar en person.

Men när det gäller sonens vältonade kropp finns de också de som anser att utseendet vittnar om en, inte så hälsosam livsstil.

“Utan att vara respektlös, snälla ge barnet något att äta”, skriver en annan.

Foto: IBL, Instagram

Annons