Ronaldo fick just tvillingar – nu är flickvännen är höggravid

Stjärnan blev precis trebarnsfar. Äntligen bekräftar Cristiano Ronaldo att även hans flickvän Georgina Rodriguez väntar barn.

Sedan tidigare är fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo, 32, pappa till en son, Cristiano Ronaldo Jr, 7. Mamman är okänd, men internationella medier har pekat ut en kvinna i San Diego. Och i slutet av juni blev anfallsstjärnan pappa igen. Den här gången till ett par tvillingar.

– Så glad över att få möjligheten att hålla mitt livs två nya kärlekar, skrev han på Instagram den 19 juni och la ut en bild av sig själv med bebisarna i famnen.

Även denna gång har Ronaldo använt sig av en hemlig surrogatmamma i USA. Men vad som gjorde det hela än mer spännande var att han sedan november 2016 har dejtat modellen Georgina Rodriguez, 22, som enligt källor i en portugisisk dagstidning redan sades vara i femte månaden då Cristiano fick tvillingarna.

Den första gången det började pratas om att Georgina var gravid var då hennes gravidmage syntes på bild efter en fotbollsmatch i början av juni. Och nu väljer till sist Ronaldo att bekräfta att hon väntar han fjärde barn i tidningen El Mundo. På frågan om han var glad över att ännu ett barn var på väg svarade stjärnan:

– Ja. Väldigt glad.

Ronaldo är en flitig Instagrammare och förutom att han nyligen la ut en söt bild av sig själv med alla tre barnen så publicerade han för sex dagar sedan en familjebild där även flera av hans systrar, hans mamma och storebror är med. Men under honom i mitten av bilden står Georgina med en av tvillingarna och nu är det lätt att se på magen att hon är en bra bit gången i graviditeten.

Än så länge har Cristiano inte berättat i media vad han ska döpa tvillingarna till, men rykten gör gällande att det blir Mateo och Eva.

LÄS OCKSÅ: Ronaldo har fått tvillingar – snart föder flickvännen

LÄS OCKSÅ: Cristiano Ronaldo klär ut sig till hemlös och ger den här pojken sitt livs överraskning

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!