ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cleo Kinnaman om relationen med Joel Kinnaman – därför tog det slut: ”Trots allt..”

26 nov, 2022 
Cleo Kinnaman, Joel Kinnaman
Cleo Kinnaman och Joel Kinnaman var länge ett av Sveriges hetaste par.
Men 2018 möttes vi av nyheten att paret skulle gå skilda vägar.
I Rebecca Stellas podcast Nu börjar livet öppnar konstnären upp om seperationen.
Annons
Fyra betydande roller Joel Kinnaman haft under sin succékarriärBrand logo
Fyra betydande roller Joel Kinnaman haft under sin succékarriär

Tatueraren och konstnären, Cleo Kinnaman och skådespelaren Joel Kinnaman var gifta i fem år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar 2018. Men trots att deras kärlekshistoria inte slutade som de först hade tänkt sig, har de bara fina saker att säga om varandra idag och är nära vänner.

Cleo Kinnamans hyllning till Joel Kinnaman

Cleo Kinnaman har tidigare pratat om skilsmässan i podcasten Bathina – en podcast. Där hon berättade att en av anledningarna till skilsmässan är att hon attraheras mer av kvinnor än män.

– Trots att vi hade en sån fin relation. Trots allt det så kände jag samma grej gentemot kvinnor. Även efter fyra år, fem år. Det försvann aldrig, har hon tidigare sagt i podcasten.

Konstnären förklarade även i podden att precis innan hon träffade Joel så hade hon bestämt sig för att hon inte var intresserad av män. Men när Joel kom in i hennes liv så vände han upp och ned på hennes värld, och trots hennes löfte till sig själv hamnade hon återigen i en relation med en man.

Annons

Trots att relationen till Joel var fantastiskt och allt hon någonsin kunnat drömma om, så fortsatte hon att attraheras av kvinnor. Något som Cleo blev tillslut tvungen att erkänna för sig själv efter flera år av förnekelse.

– Att jag fortfarande kände på samma sätt, även fast jag hade den bästa relationen jag någonsin haft till en partner, gjorde det ganska tydligt för mig att det inte spelar någon roll hur bra jag har det. Och jag känner fortfarande så. Så det klargjorde saken, berättar hon.

Varför tog det slut mellan Cleo och Joel Kinnaman?

Nyligen öppnade Cleo Kinnaman upp sig om skilsmässan från Joel. I Rebecca Stellas podcast Nu börjar livet berättar tatueraren hur det var att gå igenom en skilsmässa så offentligt.

– Jag känner inte att min karriär är så driven av att vara offentlig i jämförelse med Joel. För mig, jag bryr mig inte så mycket om vad som skrivs om jag ska vara ärlig, jag läser inte. Det påverkar mig inte på något sätt, det påverkar inte mitt liv eller min karriär.

Annons

Tatueraren berättade även att hon är singel för tillfället.

– Jag föredrar kvinnor, alltid gjort det. Innan Joel också. Jag har inte varit med så många killar i överhuvudtaget. Jag skulle inte säga att jag är lesbisk, jag har varit ihop med en man.

På frågan om skilsmässan var på grund av en tjej svarade Kinnaman:

– Nej. Vi gjorde slut för min sexualitet och sen kände jag mig inte helt redo att stadga mig med en kille och ha barn och hela det köret, för han var på den vägen. Det var inte rätt för mig i den tiden.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Richard Shotwell/TT

Annons