LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cleo Kinnaman avslöjar orsaken bakom uppbrottet från Joel Kinnaman

26 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Cleo Kinnaman och Joel
Cleo Kinnaman och Joel Kinnaman var länge ett av Sveriges hetaste kändispar när de plötsligt berättade att de bestämt sig för att gå skilda vägar.
I en intervju med Bathina Philipson öppnar Cleo upp om orsaken bakom uppbrottet från skådespelaren.
– Jag ville väldigt gärna att det skulle funka, säger hon.
Annons
Cleo Kinnamans egna ord om relationen till Joels flickvän Kelly GaleBrand logo
Cleo Kinnamans egna ord om relationen till Joels flickvän Kelly Gale

Cleo Kinnaman och Joel Kinnaman var länge ett av Sveriges hetaste kändispar, och många blev chockade när de 2018 berättade att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Men trots att deras kärlekshistoria inte slutade som de först hade tänkt sig har det tidigare paret idag bara fina saker att säga om varandra, och i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättar hon om tacksamheten hon känner till sin tidigare man.

– Jag tror vi både växte och jag utvecklades så sjukt mycket. Han är en fantastisk partner, säger hon.

Cleos nya ord om uppbrottet

Precis innan Cleo träffade Joel hade hon bestämt sig för att hon inte var intresserad av män. Hon kände att hon slösade sin tid, och trots att det egentligen hade varit uppenbart för henne rätt så länge kände hon att det bara var kvinnor hon ville vara med. Men när Joel kom så vände han upp och ner på hela hennes värld, och trots hennes löfte till sig själv hamnade hon återigen i en relation med en man

Annons

–  Jag har aldrig träffat en så bra partner som passade mig så bra som människa som Joel. Så slutade det liksom med att vi var gifta i flera år, säger hon om relationen till Joel.

Men trots att relationen till Joel var allt hon någonsin kunnat drömma om fortsatte hon att attraheras av kvinnor, och efter att ha försökt förneka det under många år blev hon tillslut tvungen att erkänna läget för sig själv.

– Att jag fortfarande kände på samma sätt, även fast jag hade den bästa relationen jag någonsin haft till en partner, gjorde det ganska tydligt för mig att det inte spelar någon roll hur bra jag har det. Och jag känner fortfarande så. Så det klargjorde saken, berättar hon.

Cleo hade varit öppen med sin relation till kvinnor tidigt i henne och Joels förhållande, och för Bathina berättar hon att det aldrig var ett problem för Joel utan snarare var jobbigast för henne.

– Joel är väldigt fri och han litar på folk, så det var inget problem i vår relation utan det var något jag kämpade med själv. Jag var såhär ”Cleo, du är öppensinnad. Kan du inte vara bisexuell? Kan det inte vara en sexuell grej?”. Även fast jag visste att det inte var så. Så det var något jag kämpade med mycket själv.

I slutet av deras äktenskap blev hon väldigt deppig, och en stor orsak bakom det var att hon kämpade med en hel del skuldkänslor.

– Han är så fin så jag ville ju väldigt gärna att det skulle funka. Men det har ju ingenting med honom att göra eller oss, det är min läggning. Jag kan inte förklara det, utan det är något man är född med.

Annons