LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cleo Kinnamans barnbesked - efter skilsmässan från Joel Kinnaman

27 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Två år har gått sedan superstjärnorna Joel Kinnaman och Cleo Kinnaman gick skilda vägar efter tre år som gifta.
I en intervju med Bathina Philipson öppnar Cleo nu upp om sina tankar kring barn.
– Jag är öppen för att ha själv, säger hon.
Annons
Cleo Kinnamans nya barnbesked – efter skilsmässan från Joel KinnamanBrand logo
Cleo Kinnamans nya barnbesked – efter skilsmässan från Joel Kinnaman

Tatueraren Cleo Kinnaman och skådespelaren Joel Kinnaman var länge ett av Sveriges hetaste kändispar, och många blev chockade när de 2018 berättade att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Men trots att deras kärlekshistoria inte slutade som de först hade tänkt sig känner hon idag stor tacksamhet över hennes tid tillsammans med skådespelaren. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättar hon vad deras relation har lärt henne och hur Joel har präglat hennes liv.

– Han har gett mig ett fint exempel av hur en riktigt bra, fin, konstruktiv relation och partnerskap kan se ut. Jag visste inte att man skulle kunna ha det så fint med någon som jag tycker att vi hade det, säger hon.

Det har idag gått två år sedan skilsmässan, och även fast relationen idag inte ser ut som den en gång gjorde är de fortfarande en stor del av varandras liv.

– Vi är jättenära. Han är min familj. Han är så viktig för mig, säger Cleo.

Annons

Joel har idag funnit kärleken på nytt i den svenska modellen Kelly Gale, och trots att Cleo i dagsläget inte själv har någon partner glädjer hon sig för sin exmakes skull.

– De är jättefina ihop, säger hon.

Cleos nya barnbesked

I intervjun med Bathina kommer de även in på framtiden och familj, och när Cleo får frågan hur tänker kring barn delar hon med sig av sina tankar.

– Jag vill ha barn i mitt liv. Så mycket vet jag. Jag är väldigt inne på att adoptera från Etiopien, det har jag tänkt på i väldigt många år, säger hon innan hon fortsätter:

– Barn är ingenting som jag vill eller behöver ha just nu, men jag vet att jag kommer vilja ha det i mitt liv. Sen om det är jag som bär ett barn, eller om det är en potentiell partner.. Jag är öppen för att ha själv, kanske fosterbarn. I need kids around me vid något tillfälle, det är det enda. Sen är jag öppen med hur det ska hända.

Idag är Cleo som sagt singel, men när det kommer till framtida partner värderar hon humor och omtänksamhet väldigt högt.

Annons

– När jag tänker på min drömpartner är det mer kvalitéer. Jag måste kunna skratta med någon. Omtänksam, ambitiös, du vet allt det här klassiska som alla vill ha. Det finns ingenting konkret utseendemässigt eller vad de ska syssla med, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag menar några av mina närmsta vänner eller folk jag kommit överens med eller har connection med är alltifrån business folk eller kreativa. Jag har ingen mall hur det ska se ut.

Annons