Claudia Galli Conchas ord om relationen med sin man Manuel Concha

Claudia Galli Concha och Manuel Concha

Claudia Galli Concha är en känd svensk skådespelare och tillsammans med hennes man Manuel Concha jobbar de tillsammans med olika projekt.
I en exklusiv intervju med Hänt avslöjar Claudia om hur hon och Manuel får ihop kärlekslivet samtidigt som man jobbar med sin partner.
Claudia Galli Concha om att jobba med sin kärlek Manuel Concha
Slå på ljud

Claudia Galli Concha, 43, är en svensk skådespelare fick sitt genombrott när hon var med i Skilda världar 1998 som sändes på TV4. Sedan genombrottet har hon blivit en folkkär person genom hennes medverkan i ICA-reklamen och genom hennes roll som Erica Falck i Fjällbackamorden som bygger på Camilla Läckbergs böcker.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Claudia Galli Concha berättar om livet med sin man Manuel

Claudia har varit gift med sin Manuel Concha, 40, sedan 2012. Paret har två barn tillsammans, Chloe och Celeste. Claudias man Manuel jobbar som filmregissör, filmfotograf och manusförfattare. Paret träffades när de jobbade ihop och i en intervju med Hänt nyligen berättade Claudia om hur de får ihop kärlekslivet samtidigt som de också jobbar ihop i vissa projekt:

– Vi träffades när vi jobbade ihop, och vi båda är väldigt lyststyrda. Jag är såhär jag vill bara göra saker som är kul jag tycker livet är för kort liksom och han är lite likadan. Så vi har nånstans bestämt att om de grejerna som vi båda brinner för ska vi göra tillsammans och annars gör vi saker på varsitt håll, förklarar Claudia och fortsätter:

– Så det här är vår andra långfilm som vi gör tillsammans och man går ju in i jobbroller liksom, det är klart att vi pratar ganska mycket jobb hemma men i och med att vi tycker saker är så kul det vi gör så gör vi det även om vi inte jobbar i projekt tillsammans. Så det spelar egentligen inte någon roll. Många är så "åh men är det inte svårt att man inte kommer ifrån jobbsnacket?", men det gör inte vi iallafall. Men det är lyxen när man jobbar med saker man tycker om man vill ju prata om det och bolla med sin partner.

Så fungerar Claudia och Manuels jobbrelation

Hur är det egentligen att jobba med sin livskamrat?

– För oss så funkar det ju att jobba tillsammans för det gör ju att man får en naturlig respekt för varandra och den personens kunskaper. Så det gör ju att man behåller den här nyfikenheten på varandra, repsekten för och man ser den andra människans värde i många olika sammanhang. Det tror jag har varit bra för oss iallafall. Vi funkar bra! Jag vet inte, jag har inte något speciellt knep tyvärr. Vi funkar bra på det här sättet.

LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögrens rörd till tårar över 13-åriga dottern Izabella

LÄS OCKSÅ: Därför firade inte Magdalena Graaf systern Hannah Graafs födelsedag

FOTO: Robin Loretz Allard/TT, Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN