LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claes Malmbergs dotter Perla chockas av synen: ”Otrogen”

18 mar, 2024 
Maria Broberg
Att vara barn till en kändis kan vara jobbigt ibland.
När Perla Rainey Malmberg besökte Ingen kommer undan berättar hon om en incident – där hon trodde att pappa Claes Malmberg var otrogen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern

Claes Malmberg, 62, är en svensk skådespelare och komiker som många känner igen som pappan från Astrid Lindgren-filmen Lotta på Bråkmakargatan.

På det privata planet är Claes pappa till fem barn som han har fått från fyra olika förhållanden. Claes var bara 21 år gammal när hans första son, Nils, föddes. Därefter har han fått barnen Nicholas, Amanda, Nelson och Perla.

Det sistnämnda barnet, Perla, gästade nyligen Youtube-programmet Ingen kommen undan. Där talar hon ut om sin uppväxt och hur det var att ha en känd pappa.

Perla Rainey Malmberg om jobbiga tiden med pappa Claes: ’’Otrogen’’

Att växa upp med en känd pappa kan inte vara lätt i alla lägen. När Mirabell Lundgren frågar Perla i Ingen kommer undan om hon tyckte det var jobbigt i uppväxten att ha en känd pappa, så svarar hon:

– Alltså det var jobbigt för typ i Lotta hade han en kyss-scen en gång. Och då bara skrek-grät jag ba: ’’Mamma, han är otrogen!’’ så här. Men alltså sånt där kommer man över.

Annons

Perla fortsätter sedan berätta att hon lärde sig ganska snabbt förstå när andra personer försökte utnyttja henne på grund av hennes pappa kändisskap.

– Alltså, du vet, jag var typ ett sjukt barn. För jag tänkte hela tiden så här som treåring: ’’Hon utnyttjar mig just nu för att min pappa är känd’’. Jag tänkte så, säger hon i programmet och fortsätter:

– Så konstigt, amen det är ju inte friskt. Jag trodde liksom att jag va någon.

Perla Rainey Malmberg om fanbilderna: ’’Levde mitt bästa liv’’

Vidare frågar Mirabell om det var många fans som ville ta bilder med Claes när Perla var med och om hon tyckte det var konstigt.

– Eh ja, ibland behövde JAG ta bilden. Nej men det var inte alls konstigt. Jag skröt ju om det, vissa säger att gick fram och ba: ’’Hej! Jag är Claes Malmbergs dotter’’ när jag var liten. Jag tror inte på det, men de säger att jag gjorde det, säger Perla och fortsätter:

– Jag tror jag levde mitt bästa liv när folk tog bilder till pressen och jag bara stod och poserade. Inga problem alls.

FOTO: Youtube/Mirabell Lundgren, Karin Törnblom/TT

Annons