hänt exklusivt

Claes Malmberg om kärleken efter plötsliga uppbrottet från Janiana, 40

Claes Malmberg

Claes Malmberg blev singel under hösten 2022 men nu går kärlekslivet strålande.
I en intervju med Hänt berättar skådespelaren om relationen till exen och lyckan över hur kärlekslivet ser ut idag.
– Jag har inte haft några direkt bittra uppbrott på det sättet, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv
0:49

Efter reklamen: Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

(0:49)

Slå på ljud

För strax över sex år sedan träffade skådespelaren Claes Malmberg, 61, brasilianskan Janiana Panchero Silva, 40. Kärlek uppstod och paret tillbringade fler år ihop innan de bekräftade uppbrottet under hösten 2022.

När Hänt når Claes ger han en uppdatering om hur hans liv ser ut just nu.

– Jag har precis avslutat en långfilm sen ska jag göra ett stort tv-projekt här om några veckor. Just nu håller jag på att ha premiär på en krogshow i Helsingborg på fredag. Jag jobbar mycket, säger Claes till Hänt.

Claes Malmbergs nya kärleksbesked efter uppbrottet med 20 år yngre flickvännen

Du bekräftade relativt nyligen att du är singel?

– Ja just det. Janiana har det tagit slut med, hon är i Brasilien nu.

Hur ser det ut idag?

– Det ser bra ut, säger Claes och skrattar.

Är du fortfarande singel?

– Officiellt är jag det.

Dejtar du?

– Officiellt är jag singel.

Det råder däremot inga tvivel kring att Claes är nöjd över hur kärlekslivet ser ut. Situationen beskriver han nämligen som väldigt bra.

Hur skulle du beskriva kärlekslivet?

– Mitt kärleksliv är väldigt bra. Det är tipp topp. Jag har alltid haft ett bra kärleksliv så för min del har jag aldrig haft någon anledning att klaga på det om jag ska vara helt ärlig. Jag har varit bortskämd i min karriär och jag har varit bortskämd i mitt kärleksliv måste jag säga. Det är de sakerna i livet som har funderat bäst även om jag skilt mig några gånger. Men det kan ju också vara bra för kärlekslivet.

Vänskapen med alla exen: ”De har ju berikat mitt liv på alla sätt och vis”

Claes må officiellt vara singel idag men många kvinnor har han i sitt liv. Han är nämligen god vän med alla sina ex. Även han och Janiana är idag vänner.

– Ja absolut det är vi. Jag är vän med alla jag har varit tillsammans med. Jag ser ingen anledning, det är klart att det kan vara lite uppslitande när det händer saker. Men jag försöker vara vän med alla människor jag träffat, framförallt kvinnor jag varit tillsammans med, de har ju berikat mitt liv på alla sätt och vis. De har ju varit fantastiska människor, finns ingen anledning för mig att vara ovän med dem, säger Claes.

Hur tror du att du lyckats hålla det så, att du blir vän med alla?

– De har ju varit mina vänner och är fortfarande vänner till mig. Vänskap försvinner ju inte, iallafall inte i mitt fall. Sen är det klart att har man barn ihop som jag har med fyra av de jag varit tillsammans med så är det ju en annan relation eftersom barnen ger den relationen. Men rent allmänt, jag har inte haft några direkt bittra uppbrott på det sättet. Det är ju uppslitande men någonstans får man vara lite vuxen i det också.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN