LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Claes Malmbergs dotter Perla om kärleken och framgångarna

25 jan, 2024 
Linn Seipel
perla malmberg och claes malmberg
Skådespelaren Claes Malmbergs yngsta dotter Perla går inte i pappas fotspår... Eller?
I en ny intervju med Hänt berättar hon om senaste framgångarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern

Skådespelaren och tv-profilen Claes Malmberg, 62, har hunnit med mycket genom åren. Men snart får han lämna över stafettpinnen till sina barn, som på sina håll gör succé i rampljuset.

Hänt har tagit ett snack med hans yngsta dotter, Perla Rainy Malmberg, 19, som haft stora framgångar med sina humorklipp på sociala medieplattformen Tiktok. På bara ett år har hon ökat sin följarskara med närmare 160 tusen. Men planen var inte, i alla fall initialt, att gå i pappas fotspår med en karriär på scen.

– Jag har alltid älskat uppmärksamhet och att få folk att skratta åt mig ända sedan jag var liten. Alltid så showat och hållit på. Men jag har haft drömmar mer som typ att bli statsminister, eller generalsekreterare i FN, eller advokat. Någonting som har med rättvisa och göra för att jag har alltid sagt vad jag tycker, berättar Perla och fortsätter:

Annons

– Min största mardröm i livet är att ligga på dödsbädden en dag och tänka att fan vad jag var som alla andra och jag följde alla andras väg i livet. Jag är väldigt lycklig att hittills har jag alltid gått min egen väg.

Claes Malmbergs yngsta barn – Nelson och Perla väljer ett liv i rampljuset

Även Perlas mamma, Fatima Rainey, har valt ett yrke på scen – som popsångerska. Och storebrodern Nelson har precis flyttat till Skara för att studera teater.

– Jag har alltid sett upp till honom. Har han ont i huvudet så har jag ont i huvudet. Är han laktosintolerant så är jag laktosintolerant. Det är fortfarande så att allt han gör vill jag också göra.

Så ska du inte bli skådespelare också då?

– Det lockade inte mig fram tills början av 2023 då det sköt upp i luften med Tiktok:andet och det. Då började jag förstå att fan vad det är roligt att vara som en annan människa.

Själv bor Perla ibland hemma hos mamma Fatima och ibland hos pappa Claes – men det är inte varannan vecka som gäller.

Annons

– Där man vill sova där sover man. När pappa är ledig så är jag hos honom. Men jag bor mest hos mamma.

Perla Malmberg om att pappa Claes Malmberg hittat kärleken på nytt

Sedan skilsmässan 2015 är det såvitt Perla vet bara pappa Claes som funnit kärleken på nytt. På frågan hur det känns att träffa sin förälders nya partner svarar Perla:

– Såklart att när någon tar hem någon för första gången som man aldrig har träffat, det är klart att man är lite så här ”jahapp”. Alltså jag har ju fortfarande alltid en förhoppning om att mamma och pappa ska bli ihop. Inte att det är något jag går och tänker på, men händer det så blir jag glad liksom. Så länge mamma är lycklig och pappa är lycklig så är jag glad för deras skull, säger Perla och fortsätter berätta:

– Men märker jag av att det skulle vara en dålig människa som de tar hem, eller om jag känner mig obekväm, då säger jag det direkt och då vet jag att de hade lämnat partnern direkt. Hittills har pappa haft trevliga människor hemma, skrattar Perla.

FOTO: Hänt

Annons