LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claes Malmbergs relation till dottern Perla – ursäkten till barnen: ”Inte bästa”

02 sep, 2023 
Frida Eklöf
Perla och Claes Malmberg
Claes Malmberg har fem barn med fyra olika kvinnor.
När Hänt möter Claes och hans yngsta dotter Perla berättar far och dotter om relationen till varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarnaBrand logo
Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarna

Skådespelaren och tv-profilen Claes Malmberg, 62, har en gedigen karriär bakom sig.

I hans privatliv har det också hänt en hel del under de senaste åren, han har nämligen fem barn med fyra olika kvinnor. Första gången Claes blev pappa var han bara 21 år gammal, då föddes nämligen sonen Nils. Utöver honom är han pappa till Nicholas, Amanda, Nelson och Perla.

Det var i slutet av 2015 som Claes skiljde sig från tidigare frun Fatima Rainey som han har sin yngsta dotter med. Perla är idag 19 år gammal och har under året gjort stor succé på plattformen TikTok.

Claes Malmbergs ärliga ord om relationen till dottern Perla

Under torsdagen träffade Hänt Claes och Perla, där far och dotter berättade om deras relation och hur den sett ut under årens gång.

– Vi har alltid haft en väldigt bra relation tycker jag. Pappa är min förebild på så sätt att han visar mig hur man ställer krav, hur man är sig själv, att bjuda på sig själv och gillar folk inte det så behöver man inte dem i sitt liv, säger Perla till Hänt.

Annons

– Vi ses ganska ofta, vi pratar ju nästan varje dag i telefon. Vi har ju en väldigt nära relation får man lov och säga, förhoppningsvis har jag det till alla mina barn, säger Claes

Relationen mellan far och dotter har alltid varit bra, men de märker skillnad på så sätt att Perla har blivit vuxen, något som gjort att de kommit varandra närmare.

– Det har väl förändrats på så sätt att jag vuxit upp, du har ju barn med olika fruar, och då är det kanske man inte alltid är med på alla tonårsperioder och aggressiva stunder, men han har ju varit med på mestadels mina tonårsutlopp, så det är väl det som förändrats att jag blivit vuxen, säger Perla.

Claes Malmbergs ursäkt till barnen: ”Dålig”

Alla Claes fem barn har vuxit upp i offentligheten, men det är något som han säger sig ha varit noggrann med under barnens uppväxt, nämligen att hålla dem utanför och få välja själva.

Annons

– Det är klart att dem varit tvungna i andras ögon att förhålla sig till att jag varit en offentlig person. Det är väldigt svårt för oftast är det familjen som lider mest av offentligheten, säger Claes.

Men det har inte alltid varit lätt för Claes att bolla karriären och livet som pappa.

– Även om jag varit slarvig i perioder och tänkt för mycket på jobbet och för lite på barnen, så har dem alltid betytt enormt mycket för mig. Att ha en stor familj för mig är den största gåvan på jorden, privatlivet har alltid varit det viktigaste sen som sagt att har jag slarvat med det och inte varit världens bästa pappa alltid, men jag har gjort mitt bästa, säger han till Hänt.

FOTO: HÄNT TV

Annons