LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cissi Forss operation – 4 veckor efter dottern Theodoras födsel

08 dec, 2020 
Cissi Forss, Fredrik von der Esch
I november blev Cecilia Forss och Fredrik von der Esch föräldrar till sitt andra barn.
Bebislyckan är total men nu har Cissi genomgått en operation efter att ha upplevt en smärta som besvärat henne under graviditeten.
Annons
Cecilia Forss avslöjar gravidlyckan – väntar sitt andra barnBrand logo
Cecilia Forss avslöjar gravidlyckan – väntar sitt andra barn

Skådespelerskan Cecilia ”Cissi” Forss, 35, slog igenom för svenska folket redan 2008, efter sin roll som Cindy i ICA-reklamerna. 2010 fick hon också ett stort genombrott med sin roll som Jennifer i långfilmen I rymden finns inga känslor, som hon även fick hon en Guldbagge för.

När det kommer till privatlivet är Cissi tillsammans med kärleken Fredrik von der Esch, 41, som faktiskt är gudson till drottning Silvia. Att kärleken är stark mellan paret är något som är säkert. Nyligen tog de nämligen nästa steg i relationen och valde att bli man och hustru.

”JAAA! För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skrev Cissi då under ett bildspel från bröllopsdagen.

Cissis liv som tvåbarnsmamma

Fredrik och Cissi har sedan tidigare dottern Fredrika, som föddes i februari 2019, och den folkkära skådespelerskan har alltid haft en dröm om att bli mamma.

Annons

Nu har Cissi och Fredrik även blivit tvåbarnsföräldrar. Det var i mitten av november som de kunde gå ut med det glada beskedet att de har fått ytterligare en dotter. Det var genom en bild på Instagram som Cissi meddelade att hon blivit mamma igen.

”Nu är hon här - vår andra dotter och Fredrikas lillasyster! På bilderna knappt tre dagar gammal men idag redan en vecka! Så älskad, så självklar och helt oemotståndlig!”, skrev Cissi då till en bild på sig och dottern.

Kort efter förlossningen avslöjade Cissi även att den nyfödda dottern kommer heta Theodora.

”Tack för alla snälla ord! Jag blir så glad och varm i hjärtat, som förövrigt håller på att explodera av kärlek pga. den här lilla tösen - Theodora, skrev hon då på Instagram.

Cissis operation – 1 månad efter förlossningen

Men nu har det gått fyra veckor sedan födseln och under den senare delen av graviditeten har Cissi lidit av en vagel i ögat. Nu när lilla Theodora kommit till världen kände skådespelerskan att det var dags att ta tag i det obehagliga problemet.

Annons

”Firar fyra fantastiska veckor som tvåbarnsmamma genom att säga farväl till en fyra månader förjävlajobbig gammal vagel!”, skriver hon nu på Instagram.

Av följarna får hon fantastisk stöttning och de är väldigt förstående med att det måste varit skönt att äntligen få bort den där dumma vageln.

”Haha helt sjukt va länge du dragits med denna! Äntligen”, skriver en följare.

”Men stackarn,styrkekram på dig och hoppas det blir bra nu då”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons