5 saker du vill veta om Cissi Forss man Fredrik von der Esch

Cissi Forss och Fredrik von der Esch

FOTO: TT
Skådespelerskan Cissi Forss och maken Fredrik von der Esch har två barn tillsammans och är även gifta.
Men vem är Fredrik?
Hänt vet!

Skådespelerskan Cecilia Forss, 35, är gift med Fredrik von der Esch. De har två barn tillsammans och har länge varit ett par.

Cecilia Forss, numera von der Esch, blev känd för hela svenska folket då hon klev in i rollen som Sindy i ICA:s reklamfilmer. Där gör hon succé men har även gjort andra starka roller som gjort större avtryck.

Frågan lyder fortfarande, vem är mannen som Cissi charmat? Vem är pappan till barnen? Här är 5 saker du kanske inte hade koll på om Fredrik von der Esch!

Hur gammal är Fredrik och vad heter han i mellannamn?

Fredrik von der Esch föddes den 5 april år 1979 och är idag 41 år gammal. Han är alltså sex år äldre än Cissi som idag är 35 år.

Kärt barn har många namn, så lyder i alla fall uttrycket. Fredrik föddes med hela tre mellannamn, vilka är: Hans Gustaf och Robert.

Fredrik von der Esch och Cecilia Forss

Fredrik von der Esch och makan Cecilia Forss.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Var bor Fredrik och Cissi?

Fredrik von der Esch och Cecilia är skrivna på en adress mitt i centrala Stockholm. Hushållet verkar de inte bara dela med sin barn, i alla fall inte om man ska tro folkbokföringen. Där är nämligen tre andra vuxna skrivna också.

LÄS MER: Så träffades Maria Lundqvist och yngre pojkvännen

Bror till en skådespelare

Fredrik verkar trivas i sällskap av just skådespelare. Förutom att han gift sig med en så är faktiskt även hans bror skådis. Vem är då brodern? Jo, Ulrik von der Esch, 43, såklart.

Tv-tittarna kan känna igen Ulrik från bland annat filmer och serier som Solsidan, Maria Wern, Mäklarna och Hidden – Förstfödd.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gudson till drottning Silvia

Till skillnad från sin fru och bror har Fredrik valt en annan väg att gå och arbetar nämligen som jurist.

Han tillhör en av Sveriges mest inflytelserika familjer och är faktiskt gudson till drottning Silvia. Familjen har starka band till kungafamiljen och har synts till på varandras tillställningar.

LÄS ÄVEN: Cissi Forss och Fredrik von der Esch har fått sitt andra barn

LÄS ÄVEN: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet

FOTO: Ola Axman/TT, Karin Törnblom/TT