Därför känner du igen Ciarran Stott i Bachelorette Sverige 2021

Ciarran Stott i bachelorette sverige australien och love island uk

Ciarran Stott dyker upp som en joker i Bachelorette Sverige 2021. Tidigare har han synts till i Bachelorette Australien och faktiskt ett annat program som inte nämns...

Efter att TV4 hade presenterat alla killar som ska medverka i Bachelorette Sverige 2021 så visade det sig att det även fanns plats för en joker, personliga tränaren Ciarran Stott.

I höst kommer tv-tittarna få följa Julia Franzéns, 30, jakt på kärleken. Kan det bli Ciarran som lyckas fånga Julias hjärta? Det får framtiden utvisa!

Ciarran Stott är 27 år och bor i Melbourne i Australien. Och många kan känna igen honom sedan tidigare då han har sökt kärleken i tv-rutan tidigare. Men inte bara en gång, som många kan tro!

Därför känner du igen Pontus i Bachelorette

I vilka program har Ciarran Stott medverkat?

I Bachelorette Sverige 2021 framkommer det att Ciarran medverkat i Bachelorette tidigare, men i Australien där han bor. Där hittade han dock inte kärleken.

Men något som kanske inte alla har koll på är att Ciarran inte bara medverkat i Bachelorette. Han har faktiskt även synts till i Love Island UK. Men inte heller där fann han sin älskling.

Nu söker alltså Ciarran kärleken på nytt, kan det bli tredje gången gillt?

Ciarran Stott medverkar i Bachelorette Sverige

Ciarran Stott.

FOTO: Robert Jadenfeldt/TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ciarran Stott om sin medverkan i Bachelorette Sverige 2021

Vad är Ciarrans känslor om att medverka i svenska Bachelorette 2021?

– Jag ser verkligen fram emot att träffa Julia. Hon kommer nog inte förvänta sig att någon dyker upp som kommit hela vägen från Australien. Jag kommer att stjäla showen. Och jag kommer även att stjäla hennes hjärta, säger Ciarran Stott i programmet och fortsätter:

– Jag känner absolut att de andra killarna borde känna sig hotade av mig. En kille från Australien med en engelsk accent. Het, tung och redo – nu kör vi!

Bachelorette har säsongspremiär den 15 november på TV4. Alla avsnitt kommer finnas tillgängliga att streama på måndagar på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen författaren Tomas Öberg i Bachelorette 2021

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Mikael Byhlinder i Bachelorette Sverige 2021

FOTO: TV4, Bachelorette Australien

SENASTE NYTT!