Ciaras nya bilder avslöjar okända krisen med Måns – nu berättar hon

Ciara och Måns Zelmerlöw

När Måns och Ciara Zelmerlöw gifte sig såg allt frid och fröjd ut.
Men nu avslöjar Ciara vad som hände bara en dag innan.
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

Slå på ljud

För drygt fem år sedan träffade artisten Måns Zelmerlöw den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 34, och tre år senare gifte sig paret.

Tillsammans har paret sonen Albert, 3, och Ciara har även sonen Archie från ett tidigare äktenskap. Idag bor familjen en bit utanför London.

Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

Se klippet här!

Ciaras ord om okända klännings-dramat

Bröllopet ägde rum under 2019 och det hölls på romantiska Fort George på ön Vis, i Kroatien. Bröllopet ägde rum på samma plats som Måns friade till Ciara två år tidigare.

Då bar Ciara en vacker vit klänning – men att få till den perfekta klänningen var allt annat än enkelt. Nu berättar Ciara om det okända klännings-dramat, där hon inte hittade någon klänning förrän nästintill samma dag.

Det är på Instagram som Ciara berättar att hon kollar igenom sin mobil och alla bilder på olika klänningar hon prövat.

”Som för alla brudar är det alltid en lång process att hitta "the one" (och det är bara klänningen!) Så jag tänkte visa er några av alla de jag provade. Jag visste inte alls vilken design jag var ute efter. Några älskade jag på långt håll tills jag satte på mig dem och bestämde mig för att jag såg ut som en Drag-Askungen i stort sett alla.”

Hon fortsätter:

Jag föll pladask för andra, men inte så mycket för deras prislapp, om ni förstår? Till slut hittade jag klänningen... Den var perfekt (svep till bild 8), men den kostade £53737473772000000000 (eller så där). ”

Följarna i chock – upptäckten i Anders Timells nya bild

Valde en skräddarsydd – kom dagen innan bröllopet

Till sist valde Ciara att låta ett team sy henne en helt egen. Men detta var bara 10 dagar innan bröllopet, så hon kunde inte pröva den förrän dagen innan bröllopet.

”Så, med en ganska turbulent resa till att börja med, och 10 dagar kvar till jag skulle säga "I do", samlades världens bästa team för att designa, köpa tyg, plocka, sy, stjäla och låna för att göra min egen version av min drömklänning. Klänningen blev klar utan mig, flögs till Kroatien, och jag provade den så småningom DAGEN INNAN den altaregången. Fml. Svep till bild 9 för att se hur allt blev och naturligtvis bilder 1 och 10 av det stora ögonblicket. Jag älskar en bröllopsklänning; speciellt en med en historia.”

Se Ciaras bilder här:

SENASTE NYTT!