LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws beslut för barnen – nya avslöjandet: ”Mardröm”

20 maj, 2023 
Michaela Mastad
Frida Eklöf
Nyligen avslöjades det att det var Ciara Zelmerlöw som var Vikingen i Masked singer.
Hennes make Måns som sitter i juryn blev minst sagt chockad som inte hade någon aning.
I en ny intervju med Hänt berättar Ciara om hur hon gjorde med barnen samt hur hon fick ihop allt medans hon höll det hemligt.
Annons
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns ZelmerlöwBrand logo
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var en spännande semifinal i Masked singer och det var två masker som tvingades lämna programmet, "Vikingen" och "Kungen". Och när "Vikingen" tog av sig masken blev det minst sagt uppståndelse i studion, för under masken gömde sig ingen mindre än Måns hustru Ciara Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöws chock efter Ciaras överraskning i Masked singer

– Det var det sjukaste!, utbrast Felix samtidigt som Måns sprang upp på scenen för att kyssa Ciara.

Ciara har tidigare berättat för Hänt hur hon lyckades hemlighålla allt för Måns som sitter i juryn. Paret bor nämligen i England till vardags, vilket har inneburit en hel del pendlande för Ciara.

– Det fanns gånger då jag och Måns var på flygplatsen samtidigt. Jag såg honom på flygplatsen och behövde gömma mig i olika butiker så att han inte skulle se mig. Jag visste vilka ställen på flygplatsen han brukade gå till så jag gjorde allt för att undvika honom, säger Ciara.

Annons

Under nio veckor flög Ciara fram och tillbaka till Stockholm för genrep och inspelning av Masked singer – samtidigt som Måns befann sig på plats i studion.

Ciara Zelmerlöw om beslutet för barnen inför Masked singer

Men hur gjorde Ciara med barnen? Idag har Ciara och Måns sönerna Albert, 4, och Ossian som föddes sommaren 2022. Måns är även bonuspappa till Archie, 7. I en ny intervju med Hänt berättar Ciara om hur hon gjorde med barnen när hon reste fram och tillbaka under Masked singer.

– Varannan vecka hade vi en logistisk mardröm då vi behövde lista ut hur vi skulle lösa allt. Flera gånger flög jag med vår yngste son, som då var sex månader, till Sverige. Han hängde backstage och blev omhändertagen av teamet som jobbar bakom Masked Singer. Men vi hade även en barnvakt som tog hand om våra två andra pojkar eftersom dem går i skolan.

Ciara berättar att vissa veckor åkte barnen även till Sverige för att gå på inspelningarna av Masked Singer tillsammans med Måns och de hade ingen aning om att hon också var där.

– Ikväll är första gången de får se att det är jag bakom en av maskerna, jag hoppas att de kommer vara stolta över mig, sa Ciara inför semifinalen.

FOTO: TV4

Annons