Följarnas oro efter Christina Schollins nya beslut för hälsan

CHRISTINA SCHOLLIN

Christina Schollin är definitivt ingen motståndare till att ta vaccin. Nu har hon både fått sin tredje spruta av coronavaccinet, samtidigt som hon fått sitt influensa-vaccin.
Detta har gjort många av hennes följare rejält oroliga.
”Inte samtidigt hoppas jag?”, undrar en.
Se när Christina Schollin tatuerar sig
Slå på ljud

Christina Schollin, 83, är en av Sveriges mest välkända skådespelare och tv-profiler. Tillsammans med maken Hans Wahlgren, 84, har hon även de välkända barnen Niclas Wahlgren, 56, Pernilla Wahlgren, 54, och Linus Wahlgren, 44. De har även sonen Peter Wahlgren, 57, men under årens lopp har han hållit sig helt utanför rampljuset.

Christina har en lång karriär bakom sig när det kommer till skådespeleri och karriären är dessutom långt ifrån över. Hon återvänder nämligen till Dramaten efter 25 år. I februari gör hon comeback på nationalscenen som drottningen i en nyskriven version av Shakespeares klassiker Macbeth.

– Jag gillar utmaningar i livet och det här var den ultimata utmaningen. Det är en spännande och krävande roll som kräver sin aktris, har Christina tidigare sagt till Aftonbladet.

Christina Schollin har fått tredje dosen av coronavaccinet

Den senaste tiden har det varit heta diskussioner kring huruvida man ska ta coronavaccinet eller inte. Vissa menar att det fråntar människor rätten att bestämma över sin egen kropp medan andra ser det som att man bidrar till att skydda en hel befolkning.

Christina Schollin är definitivt mer åt det sistnämnda. Nu har hon fått hela tre doser av coronavaccinet och när hon ändå var i farten passade hon på att även ta en spruta av influensa-vaccin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Breaking
Bianca Ingrosso lämnar Wahlgrens värld

Följarnas oro efter Christina Schollins sprutor

Att Christina tog både tredje dosen coronavaccin vid samma tidpunkt som hon tog influensavaccinet är nu något som oroar hennes följare.

”Inte samtidigt hoppas jag. Måste gå minst 2 veckor mellan covid19 vaccin och årets influensavaccin men bra ni vaccinerar er heja heja”, skriver en person.

”Inte samtidigt, det ska gå några veckor i mellan så sa det till min pappa. Han fick INTE ta det samtidigt”, skriver en annan till Christina Schollin.

En följare menar att det kan vara svårt att rapportera biverkningar av vaccin om man tar båda vid samma tillfälle.

”Tänk att du drabbas av svårare grad av biverkningar. Vilket vaccin som är den skyldige har du ingen aning om. Att rapportera biverkningarna till båda vaccinet är att vilseleda viktig statistik och forskning. Utöver det så får du mycket svårare att kräva ersättning för båda tillverkarna kommer skylla på varandra och försäkringsbolagen kommer få en omöjlig match att företräda dig då du inte kan bevisa vilket vaccin som gett dig den svåra biverkningen”, skriver personen.

I Christina Schollins kommentarsfält vittnar dock många följare om att de har gjort precis samma sak och att det gick galant!

LÄS OCKSÅ: Katias plötsliga ödesbesked för Idol

LÄS OCKSÅ: Clara Klingenström försonades med pappan på dödsbädden

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!