LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollin renoverar huset – nya bilderna visar resultatet: ”Pappa ler i sin himmel”

13 jun, 2024 
Elvira Reer
Christina Schollin
Stora röda huset på Lagnö får en ny uppgradering.
Pernilla Wahlgen hyllar idén:
"Pappa LER i sin himmel", skriver hon på instagram.
Annons
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och Pernilla Wahlgren, 56, har gjort sig ett stort namn i och med succén Wahlgrens värld tillsammans med sin familj och vänner. Just nu ligger säsong 15 ute och tittarna får följa Pernilla genom mycket glädje men även sorg.

Huset, där Pernillas föräldrar, Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren har bott i många har blivit väl känt. Barnbarnet Benjamin Ingrosso, 26, har till och med skrivit låten Stora röda huset där han sjunger om sina barndomsminnen från huset, som nu har fått en uppgradering.

Renoveringen får hyllningar av Pernilla Wahlgren

På Instagram syns Linus Wahlgren, 47, Pernillas bror, ha gjort om en del på tomten till det röda huset. Det rör sig om en "marktrappa" med ramen grävd direkt ner i marken, då marken mot trappan och altanen var lite för brant och hal.

"Då marken mot trappan och altanen är lite för brant och hal. För att bara låta de vara gräs, och får plan för att bygga trappsteg så kom @linuswahlgren på med att gräva ner en ram direkt i marken." skriver snickaren Emil Grönholm, i ett inlägg.

Annons

Kommetarsfältet är fyllt med fina hyllningar och hälsningar, inte minst från Pernilla själv.

"Alltsååååå NI TVÅ!!!!", skriver hon i en kommentar.

"Pappa LER i sin himmel!", lägger Pernilla till i en annan.

Christina Schollin vill att huset ska gå i arv

– Tänk att ännu en generation ska få springa här på gräsmattan vid det stora röda huset, berättade Christina då, följt av:

– Pernilla och jag brukar säga att det är så fint det där, att se flera generationer uppleva samma plats. Hans och jag är stolta över att vi har lyckats bo kvar här. Som frilansare har det inte alltid varit lätt – det är ett stort hus som kräver en hel del renoveringar och så har vi samtidigt försörjt fyra barn. Det där kräver en massa omsorg och pengar.

FOTO: TT/Skärmdump

Annons