LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin och Hans hem förändras – nu agerar barnen

11 apr, 2024 
Venus Soltani
Maria Broberg
Christina Schollin och Hans Wahlgren får hjälp av barnen Pernilla och Linus Wahlgren med en makeover i deras hus i Sverige.
Hans och Christina är också mitt uppe i försäljningen av deras Casa Angel i Spanien – som sonen Niclas hjälper till med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86, har varit gifta i över 60 år. De är även föräldrarna till Peter Wahlgren, 60, Pernilla Wahlgren, 56, Niclas Wahlgren, 58, och Linus Wahlgren, 47.

Under flera års tid har Hans och Christina bott i sin villa i Stockholms skärgård, oftast kallar de sitt hem för ’’det stora röda huset’’ och det brukar även deras kära familjemedlemmar göra ibland.

Barnbarnet Benjamin Ingrosso, 26, har till och med skrivit låten Stora röda huset där han sjunger om sina barndomsminnen från huset.

Christina Schollin och Hans Wahlgrens hus görs om – barnen hjälper till

Pernilla Wahlgren är i skrivande stund mitt uppe i inspelningarna av en ny säsong av succéserien Wahlgrens värld.

Från hennes Instagram kan man då och då skymta en och annan person från seriens inspelningsteam som följer Pernilla i hennes vardag.

I en ny story från Pernillas konto ser vi nu att hon har påbörjat en ny makeover i Christina och Hans stora röda hus. Till hennes hjälp har hon brorsan Linus Wahlgren och en medlem från just inspelningsteamet.

Linus Wahlgren hjälper till med en makeover i ’’Det stora röda huset’’.FOTO: Instagram

Niclas Wahlgrens hjälper till i Spanien

Förutom renoveringen av huset i Sverige, är Christina Schollin och Hans Wahlgren även mitt uppe i processen av att sälja deras semesterhus Casa Angel i Nerja, Spanien.

Annons

När Hänt träffade Christina på röda mattan för en filmpremiär berättade hon att det kändes skönt att sälja huset i Spanien, och att sonen Niclas Wahlgren är där och hjälper till med försäljningen.

Han hjälper bland annat till att hålla koll på att huset säljs för det pris som de önskar att få det för.

Har ni satt någon gräns på vad huset ska säljas för?

– Det är så att min son, Niclas, han är där nere och hjälper till så att han håller koll på det där.

Jag kan tänka mig att ni har mycket minnen i det huset, hur känner dina barn och barnbarn?

– Pernilla har ju två hus i Marbella, så att Nerja, där vi har bott i 23 år, det är lagom att sälja det nu. Och jag kommer inte att överge Nerja för det, utan jag har fullt med goda vänner där. Vi kanske skaffar ett litet boende men det underbara lilla Casa Angel har gjort sitt, berättar Christina.

FOTO: TT/Instagram

Annons