LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin och Hans Wahlgren säljer huset – efter alla år

23 mar, 2024 
Christina Schollin och Hans Wahlgren säljer nu sitt älskade Casa Angel i Nerja.
Här är priset på deras underbara hus!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Skådespelaren Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har länge pendlat mellan två boenden. Hemma i Sverige har makarna sitt röda hus ute på Lagnö som barnbarnet Benjamin Ingrosso sjunger om i låten Det stora röda huset.

Men Christina och Hans spenderar även stora delar av året i ett annat hus Casa Angel i Marbella, i Spanien, som paret har haft i sin ägo i mer än 20 år. Förra året var deras kära Casa Angel ute till försäljning.

Christina Schollin om beslutet att bo kvar i Casa Angel

I en intervju med Expressen berättade Christina då om boendesituationen.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, har Christina Schollin tidigare sagt till tidningen.

Men kort därefter hade makarna tänkt om och beslutade sig för att bo kvar. Christina berättade då läkningsprocessen av benet, som hon bröt i slutet på 2022 året, hade gått bättre och såg därför ingen anledning att lämna.

Annons

”Kära alla följare som undrat: Nej då - vi ska inte sälja vårt älskade Casa Angel och vi ska inte köpa en enplanslägenhet!Nu fortskrider läkningsprocessen efter min fot-operation på allra bästa sätt så jag kan gå i trapporna igen - så då finns det ingen anledning att flytta från vårt paradis som varit vårt andra hem i solen under 23 år!!!!”, skrev Christina då på Instagram.

Christina Schollin och Hans Wahlgren säljer huset

Nu ett år senare är det dags igen – Casa Angel ligger ute till salu. Det är parets son Niclas Wahlgren som har delat med sig av bostadsannonse.

”Nu är Casa Angel i Nerja till salu!Det här huset har spridit sååå mycket glädje för Mamma och Pappa i 23 år så nu är dags att överlåta glädjen på den Spanska solkusten åt någon annan. Är du eller känner du någon som är intresserad så kontakta Emma på Costa del sol Notar och köp!

Dottern Pernilla Wahlgren har även kommenterat: Mysigaste huset!!!!!!

I dagsläget ligger Casa Angel ute för runt fyra miljoner kronor, här är några av bilderna från Instagram på deras fina hus!

FOTO: TT, INSTAGRAM/ NICLAS WAHLGREN / COSTA DEL SOL NOTAR

Annons