LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollins vändning – ångrar flytten: ”Finns ingen anledning”

28 mar, 2023 
André Färnsveden
Christina Schollins villa i Spanien låg nyligen ute till försäljning.
Men nu gör skådespelaren en total vändning.
Vi känner oss så nöjda med beslutet”, skriver Christina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Skådespelaren Christina Schollin, 85, och maken Hans Wahlgren, 85, har länge pendlat mellan två boenden. Hemma i Sverige har makarna sitt röda hus ute på Langö som barnbarnet Benjamin Ingrosso, 25, sjunger om i låten Det stora röda huset. Men Christina och Hans spenderar även stora delar av året i ett annat hus – Casa angel i Marbella, i Spanien, som paret har haft i sin ägo i 23 år.

Men för en månad sen kom Christina med ett chockbesked – att paret funderade på att sälja huset.

Christinas hus såldes – mäklarens ord

Christina och Hans tog beslutet att lägga huset till försäljning. I en intervju med Expressen berättade hon om boendesituationen.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, har Christina Schollin tidigare sagt till tidningen.

Annons

Det nya huset skulle befinna sig i samma område Nerja, då makarna har alla sina vänner där. Christina berättade även att de var i kontakt med en mäklare.

Och det verkade som att flytten skulle genomföras. När Hänt var i kontakt med mäklaren Gabriel KarlevingHusmanHagberg, kunde han bekräfta att huset hade sålts.

”Vi kan bekräfta att bostaden såldes i slutet av förra veckan. Gick väldigt snabbt och vi gjorde ett bra jobb för att hitta rätt köpare.”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Christina Schollins vändning – ångrar sig

Men nu verkar det som att Christina gör en totalvändning i flytten. Det visar sig att hon inte längre ska sälja huset utan har bestämt sig för att bo kvar. Hon berättar att läkningsprocessen av benet, som hon bröt i slutet på förra året, har gått bättre och ser därför ingen anledning att lämna.

Annons

Kära alla följare som undrat: Nej då - vi ska inte sälja vårt älskade Casa Angel och vi ska inte köpa en enplanslägenhet!Nu fortskrider läkningsprocessen efter min fot-operation på allra bästa sätt så jag kan gå i trapporna igen - så då finns det ingen anledning att flytta från vårt paradis som varit vårt andra hem i solen under 23 år!!!!

Vidare förklarar Christina att hon känner sig nöjd med beslutet och skickar soliga hälsningar till följarna.

Vi känner oss så nöjda med beslutet och njuter av att nu bara kunna ta det lugnt utan bekymmer och oro som en flytt inneburit! Vi njuter också av det fantastiska vädret vi har här med sol och uppåt 29 gradig värme! Sänder soliga och varma hälsningar till er alla som bor i Sverige där vintern envist håller sig kvar, med kyla och t.o.m. snö !!! - håll ut! Snart kommer våren!!

FOTO: INSTAGRAM, Stefan Jerrevång/TT

Annons