Christina Schollin och Hans Wahlgren har sålt huset i Spanien

Christina Schollin och Hans Wahlgren har sålt huset i Spanien

Christina Schollin och Hans Wahlgren gick nyligen ut med att de ska sälja sin villa i Spanien.
Nu kan ansvarig mäklare HusmanHagberg komma med ett glädjande besked.
”Vi kan bekräfta att...”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”
0:25

Efter reklamen: Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”

(0:25)

Slå på ljud

Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 85, har länge pendlat mellan sitt stora röda hus ute på Lagnö i Stockholm och sitt semesterboende Casa Angel i soliga Spanien. Men för ett tag sedan var olyckan framme för Christina i sitt semesterparadis och hon föll i marmortrappan som resulterade i en eländig skada i foten.

Det ledde sedan till att Christina och Hans la ut sitt Casa Angel till försäljning eftersom de ville ha ett hus med mindre trappor som var lättåtkomligt. Huset har legat ute på HusmanHagberg för 390 000 euro, vilket motsvarar ungefär 4,4 miljoner kronor.

Nu kan mäklaren komma med ett nytt glädjande besked rörande husförsäljningen!

Christina Schollin om att sälja Casa Angel

Även om makarna har lagt ut huset till försäljning så har de tidigare sagt att det inte är en självklarhet att sälja. Casa Angel har legat varmt om hjärtat i många år och det är inte så enkelt att bara släppa taget om den vackra villan.

I en tidigare intervju med Expressen har Christina berättat att hon egentligen inte vill lämna sitt kära paradis – men att det är bekvämare att köpa något nytt.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, har Christina Schollin tidigare sagt till tidningen.

Hon har även berättat för Hänt att deras nästa hem ska ligga i samma område – eftersom alla deras vänner bor där.

– Det ska vara i Nerja, vi har alla våra vänner där. Vi har en mäklare på gång.

Christina Schollin har sålt lyxvillan – avslöjar summan

Nu har det gått några veckor sedan annonsen lades ut och flera är nog nyfikna på hur det har gått med husförsäljningen.

När Hänt når Gabriel KarlevingHusmanHagberg kan han bekräfta ett glädjande besked. Christina Schollin och Hans Wahlgren har fått sitt Casa Angel sålt.

”Vi kan bekräfta att bostaden såldes i slutet av förra veckan. Gick väldigt snabbt och vi gjorde ett bra jobb för att hitta rätt köpare.”, skriver han i ett sms.

Hur mycket makarna fick för huset kan mäklaren inte säga men han kan bekräfta att det blev nära utgångspriset. Alltså för 390 000 euro, vilket motsvarar ungefär 4,4 miljoner kronor.

Eftersom makarna köpte huset i Spanien för 22 år sedan så kan man nog ana att de ändå har gjort en fin miljonvinst på denna affär!

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet, HusmanHagberg

FRÅN FÖRSTASIDAN