ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollin vill inte lämna huset i Spanien: ”Vi inser..”

02 feb, 2023 
Christina och Hans
Christina Schollin och maken Hans Wahlgrens hus i Spanien ligger ute till försäljning.
Men nu avslöjar Schollin att hon egentligen inte vill flytta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren bor till vardags ute på Lagnö i Stockholm. Emellanåt befinner de sig även i bostaden Casa Angel i Spanien. Ett vackert semesterhus som består av bland annat tre sovrum och två takterrasser.

Nyligen nåddes vi dock av beskedet att huset ligger ute till försäljning. Närmare bestämt för 390 000 euro, vilket motsvarar ungefär 4,4 miljoner kronor. Men nu berättar Christina Schollin att hon egentligen inte vill lämna Casa Angel.

Christina Schollin: ”Egentligen så vill vi ju inte flytta”

För Expressen förtydligar Christina att hon helst inte vill flytta.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, säger Christina Schollin.

Annons

Anledningen att makarna tittar på nya hus är för att de är ute efter en enplansvilla.

– Vi älskar det här huset men vi har känt att vi vill ha ett enplanshus, det är väldigt mycket trappor i vårt hus, säger Cristina Schollin.

Hemma hos Christina Schollin i Nerja.

Föll i trappa och bröt foten: ”Fruktansvärda smärtor”

Innan julen var olyckan framme för Christina Schollin. Oturligt nog bröt hon foten och skadan skedde just i Casa Angel då hon föll i en av parets alla trappor.

”Blev liggande med fruktansvärda smärtor i en halvtimme innan ambulans kom och körde mig till sjukhus i Veles Malaga. Röntgades och gipsades och fick ligga kvar. Är nu hemma i huset och kan inte förflytta mig (Hans är fantastisk och hjälper mig med Allt) eller göra någonting annat än att ligga med benet högt - äta smärtstillande och invänta besked om meddelande från SOS International när jag kan få ett flyg hem för att opereras på sjukhus i Sverige.”, skrev Schollin på Instagram vid tillfället.

Hänt har sökt Christina Schollin för en kommentar.

FOTO: Kanal 5

Annons