TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Christina Schollin avslöjar arvet – gåvan till alla barn och barnbarn

30 jan, 2024 
Christina Schollin och Hans Wahlgren har inte bara massa barn och barnbarn. De har även ett litet barnbarnsbarn.
Så här tänker Christina Schollin om arvet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86, har verkligen en stor familj. De har fyra barn tillsammans; sönerna Peter Wahlgren, 60, Niclas Wahlgren, 58, och Linus Wahlgren, 47, samt dottern Pernilla Wahlgren, 56.

Dessa barn har ju i sin tur fått egna barn. Peter har en son, Niclas har två söner, Linus har två barn och Pernilla har ju fyra barn. Detta betyder att Christina och Hans har hela nio barnbarn!

Och i höstas fick de även sitt första barnbarnsbarn! Det är ingen mindre än Oliver Ingrosso, 34, som blev pappa till lilla sonen Kalí.

Christina Schollin om huset på Norra Langnö

Ett hus som funnits i släkten i alla år är huset ute på Norra Langnö utanför Stockholm. Där har barnen vuxit upp och barnbarnen har tillbringat stor del av sina somrar vid "Det stora röda huset", som Benjamin Ingrosso, 26, även skrivit en låt om.

Annons

– Tänk att ännu en generation ska få springa här på gräsmattan vid det stora röda huset, konstaterar Christina i en intervju med Hemmets journal.

Christina betonar att huset verkligen betytt mycket för familjen. Det bär på så många minnen.

– Pernilla och jag brukar säga att det är så fint det där, att se flera generationer uppleva samma plats. Hans och jag är stolta över att vi har lyckats bo kvar här. Som frilansare har det inte alltid varit lätt – det är ett stort hus som kräver en hel del renoveringar och så har vi samtidigt försörjt fyra barn. Det där kräver en massa omsorg och pengar.

Huset ska gå i arv – Christinas största önskan

Med tanke på allt som det stora röda huset gått igenom så är det en av Christinas största drömmar att huset ska gå i arv i många generationer framåt. Hon vill aldrig någonsin göra sig av med det, trots att det är jobbigt för henne och Hans att gå i alla trappor.

– I fjol trampade jag snett och bröt foten på tre ställen. Jag fick åtta skruvar och en platta inopererad. Jag har suttit i rullstol men nu har jag den här rullatorn att stödja mig på ibland, säger Christina till Hemmets journal.

christina schollin
Nere på bryggan vid det stora röda husetKarin Törnblom/TT

FOTO: Charles Hammarsten/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons