christina schollin

Christina Schollin om vad hon egentligen tycker om Christian Bauer

Christina Schollin om vad hon egentligen tycker om Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig i vintras.
Nu berättar mamma Christina Schollin om vad hon tycker om dotterns fästman.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Exklusiv dokumentärserie om Bianca Ingrosso – Imperiet Bianca
0:44

Efter reklamen: Exklusiv dokumentärserie om Bianca Ingrosso – Imperiet Bianca

(0:44)

Slå på ljud

Kärleken spirar mellan Pernilla Wahlgren, 55, och fästmannen Christian Bauer, 57. Sedan dess att de blev ett par för två år sedan har mycket hänt. Förutom att de blivit sambos i Pernillas nybyggda lyxhus på Lidingö, har de även förlovat sig.

Det var i vintras när paret var i fjällen som Christian gick ner på knä. Frieriet hade han planerat länge och när det väl var dags var det ingen som var gladare än Pernilla.

”Jag sa JA!”, skrev Pernilla då på Instagram.

Pernilla Wahlgrens besked om bröllopet med Christian

Det är mycket som är på gång i Pernillas liv, inte nog med att hon är aktuell med föreställningen Peter Pan går åt helvete, hon har även sin reality-serie Wahlgrens värld och den nya serien Villa Wahlgren, som har premiär på Discovery+ under våren. I sommar ser vi henne även ta över Allsång på Skansen-scenen.

Vid sidan av allt detta ska hon även planera ett stundade bröllop med kärleken Christian. Men den här sommaren ser det mörkt ut.

– Det kommer vara så mycket för mig med Allsång på Skansen. Och jag har bara känt att bröllop är också ett så stort projekt. Och något som jag verkligen vill ska bli den bästa, bästa dagen, sa hon till Aftonbladet och fortsatte:

– Jag känner att när jag är klar med allsången så kommer jag nog vara helt slut och bara vilja vila och inte ta tag i nästa stora projekt. Men det är också härligt att ha någonting ser fram emot. Det är liksom som en karamell, man vill suga på den länge.

Christina Schollins ord om Christian Bauer

I en intervju med Amelia uttalar sig Pernillas mamma Christina Schollin, 85, om det stundade bröllopet.

– Det är helt underbart, så hon blir en ärbar kvinna. Det måste man ju vara. Knyta hymens band. Nä, jag tror att de tycker det är roligt att ställa till med en stor fest och så har de ett stort hus som de bor i. Det är stor lycka, säger Christina till Amelia.

Vidare berättar hon även vad hon egentligen tycker om Christian.

– De är som skapta för varandra. Han har allt en man ska ha, tycker både Pernilla och jag. Hon är lycklig. Att se sina barn vara det är det viktigaste i livet, tycker jag. När de inte är lyckliga, då lider man med dem.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN