LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos ord till Christian Bauer efter händelsen med Pernilla: ”Det räcker”

02 mar, 2023 
BENJAMIN INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla Wahlgren har tidigare berättat att hon gått till psykolog för att prata om förhållandet med Christian Bauer.
Nu väljer Benjamin Ingrosso att uttala sig om saken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”Brand logo
Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, firar snart två år som par. De träffades via en gemensam vän och efter många om och men gick Pernilla med på att ta en dejt.

Och sedan dess har det varit de två och Pernilla har inspirerat hela svenska folket med sin kärlekslycka.

Men det har dock inte alltid varit som en dans på rosor. I Wahlgrens värld har vi fått se när Pernilla gick till en psykolog för att prata om problemen med Christian.

Därför gick Pernilla Wahlgren till psykolog

I avsnittet berättade Pernilla att problematiken egentligen grundar sig i hennes rädsla – som hon fått från tidigare relationer. Oron var ett faktum att känslorna för Christian plötsligt skulle försvinna.

– Innan var jag orolig att jag inte kunde känna någonting. För jag kände ingenting. Och sen när känslorna kom blev jag ju så himla glad för det. Så jag är nog orolig att det ska ta slut, att jag inte ska känna något, sa Pernilla i Wahlgrens värld.

Annons

Pernilla fortsatte berätta om rädslan och problemet.

– Jag har aldrig varit i ett förhållande där jag kunnat lita på den andra. Jag har blivit så otroligt sviken. Det är något helt nytt för mig, att vara med någon som gör mig så trygg. Men samtidigt så har jag en klocka som ringer i bakhuvudet och säger att det kan förändras så snabbt, sa hon och fortsatte:

– Jag är inte orolig för att det vi har inte kommer hålla. Men däremot så kanske den här kärleksbubblan ter sig olika för mig och för Christian.

Benjamin Ingrossos ord till Christian Bauer

Pernillas barn Benjamin Ingrosso, 25, och Bianca Ingrosso, 28, har varit öppna med att de gått till psykolog i flera år. Benjamin har även rekommenderat sin mamma till att göra detsamma.

– Men vänta vänta, du har alltså gått till en psykolog?, säger Benjamin i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld.

Givetvis kom Pernilla och Benjamin in på ämnet och Pernilla berättar att hon ibland känner sig otillräcklig. Som att hon inte är lika snäll mot Christian som han är mot henne.

Annons

Nu berättar Benjamin sin syn på den saken:

– Alltså om jag köper ett vin till dig en gång i veckan som du inte tycker om och du bara “men Benjamin jag tycker ju inte om det här vinet”. Nej fast jag kanske vill köpa det här vinet till dig, jag tycker det är fint, säger han och fortsätter:

– Då ska du stå där till slut med ett helt rum fullt med vin. Han måste väl också förstå att för honom att säga såhär “Grattis älskling” och ge dig en puss, det räcker ju. Alltså det är ju inte det fysiska som är viktigt liksom.

Benjamin förtydligar även varför han vill att hans mamma ska gå i terapi.

– Det är ju sådana här grejer jag menar med dig. Det är inte för att prata om negativa saker eller dra upp gammal skit, utan det är för sådana här saker. Jag kan väl tycka att du behöver jobba på att du lätt blir disträ, säger Benjamin.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons