ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om problemen med Christian Bauer: ”Otroligt sviken”

23 feb, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och hennes kärlek Christian Bauer förlovade sig i mellandagarna.
Nu berättar hon om problematiken som följt med från hennes tidigare relationer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Pernilla Wahlgren, 55, levde som singel i många år innan hon träffade Christian Bauer, 47, som lyckades öppna hennes hjärta igen. Paret har nu tagit många steg i relationen – i mellandagarna förlovade de sig i en fjällstuga och de har dessutom blivit sambos i Pernillas nybyggda hus.

I programmet Wahlgrens värld så delar familjen Wahlgren med sig av allt mellan himmel och jord, glatt som ledsamt. Nu öppnar hon upp sig om sin problematik och sin rädsla som hon fått från sina tidigare relationer.

Det ligger en oro hos Pernilla att hon ska sluta känna något för att hon är rädd att öppna upp sig efter tidigare erfarenheter.

– Innan var jag orolig att jag inte kunde känna någonting. För jag kände ingenting. Och sen när känslorna kom blev jag ju så himla glad för det. Så jag är nog orolig att det ska ta slut, att jag inte ska känna något, säger Pernilla i Wahlgrens värld.

Insikten om sina tidigare relationer: ”Otroligt sviken”

Samtidigt berättar hon att hennes romantiska sida är betydligt mindre än vad Christians är och att det kan bero på hennes oro och rädsla som finns inom henne.

Annons

– Jag har till exempel aldrig varit i ett förhållande där jag känner mig trygg. Jag har aldrig varit i ett förhållande där jag kunnat lita på den andra. Jag har blivit så otroligt sviken, berättar Pernilla och fortsätter:

– Det är något helt nytt för mig, att vara med någon som gör mig så trygg. Men samtidigt så har jag en klocka som ringer i bakhuvudet och säger att det kan förändras så snabbt.

Hon fortsätter att poängtera att hon och Christian har det otroligt fint ihop och att det är just det hon är rädd för att förstöra.

– Jag är inte orolig för att det vi har inte kommer hålla. Men däremot så kanske den här kärleksbubblan ter sig olika för mig och för Christian.

Pernilla om den stora omställningen: ”Ett stort steg..”

Wahlgrens värld är inne på den trettonde säsongen i ordningen och tittarna har fått följa med på Pernillas tid som singel men också när relationen till Christian började byggas upp.

Innan Christian kom in i hennes liv levde Pernilla under många år utan en man och rodde bara om sig själv och sina barn. Därför blev det en stor omställning för henne när hon plötsligt skulle börja leva i en tvåsamhet.

– Eftersom jag varit singel så länge och blivit bränd så mycket som jag blivit så har jag varit noga med att värna om det som är mitt. Så det är ett stort steg för mig att leva i tvåsamhet och säga vi och inte jag hela tiden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons