TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Schollins bottenlösa sorg efter dödsfallet: ”Lämnat oss”

24 jan, 2023 
Christina Schollin
Skådespelerskan Christina Schollin väljer nu att bryta tystnaden om dödsfallen.
Med gripande ord beskriver hon sin sorg.
”Så många roliga stunder jag minns tillsammans med dig”, skriver Christina Schollin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Christina Schollin har en slående karriär och har alltid mycket att stå i. Under 2022 var hon aktuell i rollen som ”Drottningen” i Shakespeares Macbeth, i realityserien Wahlgrens värld och med det dagliga jobbet som influencer.

Dessutom fyllde hon 85 år och det vankades firande av diamantbröllop med maken Hans Wahlgren. Men slutet på 2022 kantades även av en olycka och sorg. Nu berättar Schollin om sin saknad till bortgångna vännerna och kollegorna.

Christina Schollin: ”Ännu en fin vän och kollega som lämnat oss”

Det är i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram som Christina berättar om sångaren och skådespelaren Lasse Lönndahl, som var en av vår tids första riktiga flickidoler. Lasse gick bort i december 2022.

Annons

”Ännu en fin vän och kollega som lämnat oss. Fina fina Lasse Lönndahl. Så många roliga stunder jag minns tillsammans med dig. Pernilla Wahlgren minns dig också med glädje. Tack Lasse för vänskap genom åren. Må Änglaskaror sjunga dig till ro.”, skriver Christina Schollin.

Dessutom tillägnar hon ett inlägg till framlidna skådespelarna Bert-Åke Varg och Toralv Maurstad.

”Nåddes av budet att min vän och skådespelar- kollega Toralv Maurstad har lämnat oss . Må Ängla-skaror sjunga dig till ro”

Christina Schollin om hälsan: ”Jag måste vara i topptrim”

I samband med när Christina Schollin gjorde Macbeth på Dramaten beskrev skådespelerskan sin egen hälsa – att hon måste vara i toppform.

– Jag måste ju vara i topptrim när jag står på scenen. Då kan jag inte ha ont någonstans.

Däremot så var olyckan framme precis innan jul. Schollin ramlade oturligt i huset i Spanien och bröt foten illa. Så illa att det resulterade i tre frakturer i ankeln och hon fick göra en akutoperation.

Det måste gå och med hjälp av familj och kära vänner som stöttar mig så fantastiskt kommer jag säkert att klara denna min nya utmaning i livet på bästa sätt.”, skrev hon då.

Hänt har sökt Christina Schollin.

FOTO: TV4 / TT

Annons