LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauers pik till Niclas Wahlgren – orden framför alla

24 feb, 2024 
Niclas Wahlgren publicerade nyligen en video på Instagram och i kommentarerna delade Christian Bauer med sig av en liten pik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Pernilla Wahlgren var singel i flera år innan hon hittade kärleken i Christian Bauer. Nyligen tog de relationen till en helt ny nivå, då paret gifte sig i december 2023. Istället för ett bröllop utomlands, sommaren 2024, som planerat blev det ett vinterbröllop i Lidingö kyrka.

Kärleken tog helt enkelt över, och sedan dess har makarna verkat vara lyckligare än någonsin.

Hela Pernillas familj verkar vara betuttade i Christian och de har ofta familjemiddagar tillsammans. Christian umgås även ofta själv med Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren. Även syskonen Niclas och Linus Wahlgren.

Christian Bauers pik till Niclas Wahlgren – framför alla

I Pernillas serie Wahlgrens värld har vi ibland fått se hennes syskon, men det är inte ofta som tittarna får en glimt av dem. Linus kör på som skådespelare och inom teatern. Niclas har sadlat om till personlig tränare. Något som han ofta visar upp på Instagram.

Annons

Nyligen publicerade Niclas en video där han spelade luftgiftarr. I en video dansade han vilt. Till den har han skrivit texten:

"Trevlig vecka på er! Få in lite energi och rörelse varje dag så blir det bra".

Enligt Nyheter24 verkar Pernilla och Christian umgåtts med Niclas på senaste och av kommentarerna att döma så verkar Niclas lidit av ryggskott.

Christian har kommenterat Niclas video och skriver:

”Skönt, inget ryggskott alls längre”, med flera skrattemojis.

Flera följare har även kommenterat angående ryggskottet och glädj åt Niclas att hans rygg verkar bättre.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons