LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauers kärleksförklaring till Pernilla Wahlgren: ”Jag gråter”

01 jan, 2024 
Kärleken sprudlar mellan Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.
Nu har de uppnått ett stort steg i relationen och Christian delar med sig av sin lycka.
”Idag för exakt 1 år sedan”, skriver Christian på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer chockade många när de gick ut med att de gift sig. Istället för ett bröllop utomlands, sommaren 2024, som planerat blev det ett vinterbröllop i Lidingö kyrka. Bröllopet var fantastiskt fint och båda familjerna var på plats för att ta del av den vackra ceremonin.

Därför åker inte Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på smekmånad

Pernilla har tidigare berättat för Expressen att det inte bli någon smekmånad och att hon och Christian kör lite omvänt.

– Nej, det blir det inte. Vi har bara några dagar ledigt, men det kändes som att vi hade vår smekmånad i Seychellerna, vi kör lite omvänt. Smekmånaden var fantastisk så vi kände att det var lika bra att gifta oss.

Christian friade till Pernilla i Sälen. Han hade planerat ett romantiskt frieri och Pernillas barn Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren var på plats för att ta del av det hela.

Christian Bauers kärleksförklaring till Pernilla Wahlgren: ”Jag gråter”

Nu har det gått ett år sedan han friade till sin käresta och lyckan är total. På Instagram har Christian delat med sig av en fin hyllning till Pernilla och uttrycker sina starka känslor.

Annons

”Idag för exakt 1 år sedan friade jag till dig och var sååååå otroligt nervös, hoppades bara att du skulle svara JA.Min nervositet tog över och det tog mig lång tid att få fram den finaste frågan någonsinDu svarade till min oerhörda glädje JA och nu ett år senare är du min FRU (många gånger jag gråter över både frieriet och giftermålet, men det är bara stora glädjetårar).JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA”

Flera av Christians följare håller med om att hans frieri är svårt att glömma och önskar dem all lycka.

”Ett frieri vi aldrig glömmer”

”Det var ett jättefint frieri”

”Ni är så fina ihop”

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, INSTAGRAM

Annons