ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christer Sjögrens stökiga festbilder med kändiskvinnorna – se här

06 okt, 2022 
CHRISTER SJÖGREN
Christer Sjögren är mitt inne i Vikingarnas avslutningsturné som de kallar Finalturnén.
Nu syns han plötsligt på bilder ihop med några av Sveriges kändis-elit.
Annons

Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”Brand logo
Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”

Dansbandslegendaren Christer Sjögren, 72, har en lång karriär bakom sig och många förknippar nog honom främst som sångaren och frontmannen för Vikingarna. Med superhits som Leende guldbruna ögon och Till mitt eget Blue Hawaii har Christer minst sagt spelats på radio en och annan gång under årens lopp.

När det gäller Christers liv utanför scenen lever han med hustrun Birgitta Sjögren. Makarna har varit gifta i över 50 års tid men äktenskapet har kantats av en stor skandal. Christer var nämligen otrogen med Lotta Engberg, 59. Otrohetsaffären inleddes 1990 och upptäcktes av just Birgitta. Men makarna tog sig igenom händelsen och fullföljer sitt äktenskap än idag.

Annons

Därför försvinner Christer Sjögren

I skrivande stund är Christer mitt inne i Vikingarnas avskedsturné. När året sedan är slut återstår det att se vad Christer ska hitta på, det kan nämligen vara så att han lägger ned – det är iallafall en paus som väntar.

– Jag har lärt mig att aldrig stänga en dörr helt och hållet. Det är bra att ha den lite på glänt. Fast just nu känns det skönt att inget är bokat 2023..., sa han i en intervju med tidningen Får jag lov nyligen.

Några som har varit på plats under en av showerna i Vikingarnas avskedsturné är inga mindre än kändiskvinnorna Lili Päivärinta, 56, och Susie Päivärinta, 58, från pop-duon Lili & Susie.

Stökiga bilderna tillsammans med kändiskvinnorna

Lili & Susie var ganska nyligen med i TV4-programmet Så mycket bättre. Det var samma säsong som Benjamin Ingrosso, 25, var med och de kom varandra väldigt nära under inspelningarnas gång.

Annons

Lili och Susie har med andra ord en stor passion för musik och nu visar det sig att de även gillar Vikingarnas dansbandsmusik.

På Instagram berättar Susie om den fantastiska kvällen med Christer Sjögren och Vikingarna.

”Vilken kväll igår i Tranås! Tack alla! Grymt jobb! Pj på bas oj oj! Vilken leverans av alla på o bakom scenen, underbar publik! Härligt hotell! Hann bada o mysa i morse!”, skriver Susie och visar upp en festlig bild på henne, Lili och Christer.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT

Annons