Chris Kläffords nya besked med flickvännen Bob Linger

Chris Kläfford och Bob
Idol-vinnaren Chris Kläfford och Bob Linger har varit ett par i åtta år.
Nu kommer artisten med ett nytt glädjebesked tillsammans med flickvännen.
Annons

Det var i Idol 2017 som Chris Kläfford, 30, blev känd för svenska folket. Med sin vackra sångröst lyckades han charma både juryn och TV4-tittarna och efter en final mot Hanna Ferm, 19, stod han slutligen som segrare.

Annons

Efter vinsten åkte Chris till USA för att fortsätta jobba med musiken. I höstas fick vi se honom ställa upp i America´s got talent, den amerikanska versionen av Talang, där han blev en stor favorit efter att ha framfört John Lennons Imagine. Trots en strålande insats lyckades Chris dock inte ta sig till finalen i programmet.

Chris Kläfford om kärleksrelationen

När det kommer till privatlivet är Chris Kläfford tillsammans Bob Linger, 31, sedan flera år tillbaka. I en intervju med Expressen i samband med Idol-resan berättade Chris om parets beslut att vänta med att skaffa barn.

Annons

– Att bilda familj nu vore ganska oproffsigt, vi har för lite tid för det. Barn vill man satsa på senare när man har tid för det. Jag vill kunna ägna all min tid åt mina framtida barn, sa Chris till tidningen då.

När artisten var med i America´s got talent la flickvännen upp en hyllning till Chris på Instagram.

”Jaaaaa!!! Han gjorde det igen!!!! Jag kan inte vara mer stolt! Det är min man precis där! Han är vidare till liveshowerna”, skrev hon i ett inlägg efter succén i programmet.

Nya glädjebeskedet med Bob Linger

Förra helgen var Hanna Ferm med och tävlade i Melodifestivalen. På plats under deltävlingen i Malmö var före detta Idol-konkurrenten Chris Kläfford. För Hänt berättar han om relationen med Hanna Ferm.

Annons

– Den resa som vi delade i Idol, jag tycker att det blev ett starkt band. Jag ser en lillasyster, säger han.

Chris passar även på att avslöja att han och Bob Linger nu har tagit ett stort steg i sin relation. De har nämligen bestämt sig för att flytta från sin lägenhet och köpa en villa ihop.

– Det funkar bra. Vi håller på att försöka hitta ett hus i Örebro någonstans, säger Chris Kläfford till Hänt.

AV: Jonna Axelsson, Malou Wilson

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…