LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annika Jankells chock efter Tommy Körbergs avslöjande om sin pappa: ”Oinbjuden”

26 jan, 2022 
ANNIKA JANKELL, TOMMY KÖRBERG
Tommy Körberg träffade sin pappa först vid 39 års ålder. Den okända familjemedlemmen dök då upp från ingenstans och när Tommy berättar om händelsen i Renées brygga får de andra gästerna en rejäl chock.
– Han bara stod där, säger Tommy i programmet.
Annons
Tommy körberg om när hans pappa dök upp oinbjuden på hans bröllopBrand logo
Tommy körberg om när hans pappa dök upp oinbjuden på hans bröllop

En ny säsong av Renées brygga är i full gång och precis som vanligt får programledaren Renée Nyberg, 55, besök av härliga kändisar. I det senaste avsnittet får hon besök av en pappa och en son och en mamma och en dotter.

Det är nämligen inga mindre än Happy Jankell, 28, och Annika Jankell, 60, samt Tommy Körberg, 79, och Anton Körberg, 44, som tagit sig till Renées landställe i skärgården. I vanlig ordning kommer gästerna in på djupa ämnen och känsliga saker som hänt i deras liv. Bland annat berättar Anton om hur det var att förlora sin lillebror Tim "Avicii" Bergling.

– Det är ju väldigt svårt att fatta. Men det som är så skönt i allt detta är, för jag tror att det absolut vanligaste i en sådan här situation, är att känna skuld. Eller såhär ”varför gjorde vi inte mer, fanns det någonting man kunde göra?”, säger Anton i programmet.

Annika Jankells chock efter Tommy Körbergs avslöjande

Anton och Avicii hade inte samma pappor. Deras mamma Anki Lidén, 74, och innan hon träffade sin nuvarande make, och Aviciis pappa Klas Bergling, 76, var hon tillsammans med Tommy Körberg. Anki och Tommy fick sonen Anton tillsammans.

Annons

Tommy var gift med Kirsti Skavberg mellan åren 1994-2005 men år 2007 gifte han sig med sin nuvarande hustru Ann-Charlotte Nilsson. Men långt före dess, närmare bestämt vid en ålder av 39 år var han gift med en engelsk tjej.

På bröllopet med den engelska frun var första gången som Tommy Körberg träffade sin pappa. Det är Renée Nyberg som kommer in på ämnet i det senaste avsnittet av Renées brygga.

– Du träffade ju din pappa först när du var 39, säger Renée och tittar på Tommy.

– Ja jo, han dök upp när jag gifte mig med min engelska fru, svara Tommy.

– På bröllopet?, utbrister Annika Jankell chockartat.

RENÉES BRYGGA
Annikas chock efter Tommys avslöjande.

Tommy Körberg om första mötet med sin pappa

Tommy Körberg fortsätter att berätta om sitt första möte med sin okända familjemedlem.

Annons

– Ja, oinbjuden. Det var jättekonstigt. Han stod bara där. Det var morsan som fick syn på honom. Och så stod han där och pratade med skvallerpressen tror jag till och med, säger Tommy och fortsätter:

– Då sa jag bara gå härifrån, var inte här. Morsan blev ju väldigt upprörd över det. Det är ju hon som tagit hand om oss, så det var för hennes skull. Det är väldigt svårt det där när man inte har facit i hand, att vara en bra pappa. För hur ska man vara det? Man försöker vara närvarande och så är man precis uppe i karriären som går bra som fan. Det var svårt.

FOTO: TV4

Annons