Charlotte Perrellis svåra kamp efter händelsen med maken

Charlotte Perrelli och Anders
När Charlotte Perrelli och Anders Jensen var på en utflykt med barnen hamnade de plötsligt i en oväntad situation.
Nu berättar schlagerdrottningen om den otäcka upplevelsen.
– Jag trodde jag skulle svimma, skriver hon på sin blogg.
Annons

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 45, har en lång karriär bakom sig. 1999 vann hon både Melodifestivalen och Eurovision song contest med bidraget Take me to your heaven och sedan dess har jobben rullat in som på räls. 2018 fick vi se Charlotte i TV4:s Så mycket bättre och hennes senaste projekt, självbiografi Flickan från Småland, släpptes senare samma år.

Annons

När det kommer till privatlivet är Charlotte gift med entreprenören Anders Jensen, 43, sedan fem år tillbaka. Makarna har två söner ihop och även barn sedan tidigare relationer. Den stora familjen är bosatt i det exklusiva området Djursholm i Stockholm men tillbringar även en hel del tid i sin nybyggda lyxvilla i Åre samt semesterhuset i Marbella, i Spanien.

Charlotte Perrellis stora familjelycka

I augusti firade Charlotte och Anders Träbröllop, vilket innebär att de har varit gifta i fem år. I ett inlägg på Instagram valde Charlotte Perrelli att hylla sin älskade make till skyarna.

Annons

”Varje dag med dig är en ynnest. Vi har tillsammans skapat ett liv vi knappt trodde skulle vara möjligt men… skam den som ger sig. Trägen vinner. Alltid”, skrev hon då.

I somras blev familjen lite större, detta efter att de bestämt sig för att skaffa en pomeranian-valp, som har fått namnet Mozart Storm. På Instagram berättar Charlotte om den stora familjelyckan.

”Trodde aldrig vi skulle ge vika för detta men min man gjorde det och sedan jag med….”, skrev hon intill en bild på den lilla krabaten.

Egna orden om skräckupplevelsen

Men allting är ändå inte frid och fröjd i familjen Perrelli/Jensen. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Charlotte Perrelli om en väldigt dramatisk upplevelse de var med om häromdagen. Hon och maken hade då tagit med sig barnen för en mysig dag på sjön när båten plötsligt fick slut på bensin. Precis när Charlotte inte trodde att situationen kunde bli värre kom regnet.

Annons

”Vi blir bogserade till macken. Då bryter jordens hällregn ut. Ett overkligt regn. Det haglar!!! Det åskar OCH blixtrar…. f-n vi är på skön och dessutom m barn”, skriver Charlotte och fortsätter sedan:

”Suck….. har nog aldrig varit så blöt. Inte ens när jag simmat klädsim. Det slog så hårt mot skallen så jag trodde jag skulle svimma. Kändes urlöjligt”.

Som tur var kunde barnen ta skydd inne i båten och efter att ha slitit ett tag lyckades familjen ta sig i land.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…