LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis son till sjukhus – berättar om kampen: ”Orkeslös”

13 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrelli har haft några jobbiga veckor bakom sig, när hela familjen i omgångar råkat ut för sjukdom.
På sin blogg delar hon med sig om den yngsta sonens sjukdomsbesked och hur de fick besöka barnakuten.
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och Anders Jensen, 45, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig år 2015 och sedan dess har mycket hänt. Bland annat har de sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4, ihop. Charlotte har sedan ett tidigare äktenskap sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, och Anders har dottern Izabella, 14, från tidigare.

Charlotte Perrellis miljonaffär – sålde huset i Spanien för rekordbelopp

Charlotte och maken Anders lever ett liv i lyx och flärd, på hemmaplan bor de i en 800 kvadratmeter stor villa på Djursholm. Fram tills nyligen hade de även ett semesterhus i lyxorten Marbella, på den spanska solkusten.

Tidigare i vintras kunde Hänt rapportera om att paret sålt huset i Spanien för hisnande 69 miljoner kronor. Utropspriset låg på drygt 72 miljoner svenska kronor men villan såldes alltså för tre miljoner mindre än så. En källa till Hänt berättade vid tillfället att paret ska ha gjort en vinst på 2 miljoner euro.

Charlotte Perrelli om sonens sjukhusbesök

Vintern innebär för många barnfamiljer influensasäsong. På sin blogg delar Charlotte nu med sig om hennes yngsta son, Alvins, sjukdomsbesked. Hela familjen har under tre veckor varit sjuka i perioder, och nu var det alltså Alvins tur att åka på sjukdomen.

Annons

Sedan en och en halv vecka tillbaka har sångerskans yngsta son pendlat upp och ner i 40 gradig feber och haft en riktigt besvärlig hosta, som resulterat i att han spytt. Charlotte misstänker att sonen råkat ut för RS, vilket hon skriver om i bloggen.

"Men igår var han orkeslös och det gick åt helt fel håll trots att vi dagen innan hade fått penicillin mot öroninflammation och kortison mot hans krupphosta. Jag tror det är RS.", skriver hon och fortsätter berätta om när hennes äldsta son Alessio fick RS som barn och de var tvungna att åka ambulans in till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

"Igår när vi kom till Akuten var det 10 tim kö….. alla dessa sjuka små barn, med rädda ledsna mammor.. minns precis hur tufft det va och hur ensam och rädd jag kände mig inlagd med Alessio när han bara var 3 mån."

Vidare fortsätter hon inlägget med att prioriteten på akuten ligger på de mindre barnen och att familjen tillslut åkte hem igen för att kurera hemifrån. Stackars Alvin fortsatte hosta så han kräktes.

Dagen efter verkade det dock som att fyraåringen blivit lite bättre, om än fortfarande utmattad.

Sonens sjukdom hindrade familjen från att spendera helgen i Spanien. Istället tog de bilen upp till semesterstugan i Åre, där de passade på att julpynta inför det stundande julfirandet.

Hänt har sökt Charlotte Perrelli för en kommentar.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons