LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis son har lämnat familjen – bytt liv: ”Lever sitt eget”

16 maj, 2024 
Charlotte Perrelli är mamma till fyra söner och de två äldsta börjar ta kliv ut i vuxenvärlden.
20-årige Angelo är äldst och har så fullt upp att hans mamma knappt hinner träffa honom.
– Honom ser jag inte så mycket av, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 49, har tagit sitt pick och pack och flyttat ner till spanska solkusten, Marbella. Där bor hon med de yngsta barnen Adrian, 10, och Alvin, 5, och även maken Anders Jensen, 47. Dock är han ofta på resande fot på grund av jobbet.

– Han jobbar från alla länder skulle jag säga. Så jag är bara glad när jag får se honom här hemma, och just nu denna vecka är han faktiskt här och barnen är överlyckliga och bara: ”Hurra… pappa är hemma!”, säger Charlotte till Expressen.

Annons

Familjen har, förutom lyxvillan i Marbella, också en fantastisk villa i Djursholm och en rejäl fjällstuga i Åre.

Charlotte Perrelli träffar knappt sonen Angelo

Men för tillfället är det alltså Spanien som gäller och nu kan Charlotte avslöja ett glatt besked; nämligen att även songen Alessio, 18, kommer flytta ner!

– Och Alessio tar examen i juni och har kommit in på skola här nere i Spanien så han kommer också flytta hit. Han vill plugga in spanskan nu. Det är väldigt kul att de båda, trots att de börjar bli vuxna, vill vara en del av vårat liv, säger Charlotte till Expressen.

Dock ser hon desto mindre av sonen Angelo, 20.

– Angelo som är äldst pluggar business på universitetet. Han är ju stor nu och har tjej och lever sitt eget liv. Vid sidan om plugget så jobbar han också som mäklare, så honom ser jag inte så mycket av.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Angelo, Alessio, Alvin och Adrian, Izabella.FOTO: Karin Törnblom/TT

Därför gifter sig Charlotte Perrelli igen

Dock händer det mycket annat roligt i Charlottes liv just nu. Faktum är att hon och Anders firar tio år som gifta nästa år och det firar de med att förnya sina löften!

Annons

”Jag ska absolut inte skilja mig och vi firar 10 år som lyckligt gifta nästa år. Då vi dessutom kommer gifta om oss………. Med varandra!!!”, skrev hon nyligen i ett meddelande till Hänt och fortsatte:

”Blir väl på årsdagen. Men resmålet är hemligt för våra gäster. Mer avslöjar jag inte nu”

Bröllopet mellan Charlotte och Anders gick av stapeln år 2015 på franska exklusiva slottet Chateau d'Esclimont. Men var de ska gifta om sig återstår nu att se.

Charlotte Perrelli och maken Anders tillsammans med barnen under sitt augustibröllop i Frankrike 2015.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons