TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Jensen borta – Charlotte Perrelli vet inte var maken är

11 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Charlotte Perrelli delar med sig av sitt liv på sina sociala medier.
I ett av de senaste blogginläggen beklagar hon sig över makens frekventa frånvaro.
”Ibland vet jag inte om han är i andra delar av landet eller Italien”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Allas vår schlagerstjärna Charlotte Perrelli kommer snart att uppträda på Eurovision-förfesten i Amsterdam där hon även ska vara programledare för eventet.

Eurovision in Concert 2024 går av stapeln den 13 april och lockar fans från hela världen som vill se sina favoritdeltagare uppträda. I väntan på sitt uppdrag verkar Charlotte njuta av den spanska vårsolen, men inte alltid med sin make vid sin sida.

Charlotte Perrelli: ”Ibland vet jag inte om han är i andra delar av landet”

Charlotte Perrelli är fåordig men flitig när de det gäller att uppdatera sin blogg. I ett av sina senaste inlägg delar hon en bild på sig och maken Anders Jensen där hon beskriver lyckan över att äntligen få njuta av hans sällskap efter att han varit borta så mycket.

”Njuter så när han är med oss här…. Han reser sååå otroligt mycket nu så ibland vet jag inte om han är i andra delar av landet eller Italien, Storbritannien el Portugal…” skriver Charlotte i bloggen.

Annons

Anders är företagsledare och arbetet innebär en hel del resande för honom, kanske framförallt sedan paret bestämt sig för att flytta till Spanien på heltid.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen blir kvar i Spanien

Paret flyttade till sitt nya hus i Marbella i höstas och familjen verkar ha landat i sin nya tillvaro. Barnen har börjat i en ny skola i Spanien och spelar fotboll på fritiden. Charlotte verkar också njuta av det varmare klimatet och i ett inlägg från Charlotte på hennes blogg verkar det nu som att hon gör sig beredd på att spendera många år i det nya landet.

”Just nu är det mycket plugg för mig. 5 Tim om dagen….Spanska grammatiken tar tid och man blir inte flytande på ett par mån vill jag lova. Men, jag räknar kallt med att prata hyfsat om 1,5 år …….långt kvar och mååånga Tim men skam den som ger sig!”, skriver Charlotte i bloggen.

FOTO: TT

Annons