LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis son Angelo säljer familjens lyxhus – efter ekonomiska bakslaget

05 jul, 2024 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har försökt sälja sitt hus i Marbella under en längre period.
Nu tar sonen och mäklaren Angelo över uppdraget!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Charlotte Perrelli, 49, bor tillsammans med maken Anders Jensen, 47, och de yngsta sönerna Adrian, 10, och Alvin, 5, i Marbella, Spanien.

Sin äldsta son Angelo träffar Charlotte inte allt för ofta. Han har hunnit bli 20 år gammal och jobbar idag som fastighetsmäklare.

– Angelo som är äldst pluggar business på universitetet. Han är ju stor nu och har tjej och lever sitt eget liv. Vid sidan om plugget så jobbar han också som mäklare, så honom ser jag inte så mycket av, har Charlotte tidigare sagt till Hänt.

Annons

Charlotte Perrelli son Angelo säljer familjehuset

Nu har Angelo dessutom fått sig ett ordenligt hus att sälja – nämligen familjens egna!

Det är på sin Instagram som sonen delar en video på det lyxiga huset i Spanien. I inlägget informerar han om att intresserade köpare ska kontakta honom direkt, för bostaden och eventuella visningar.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Angelo, Alessio, Alvin, Adrian och Izabella.FOTO: Karin Törnblom/TT

När Hänt når Angelo förklarar han mer om försäljningen.

– Jag är en av många mäklare som försöker få huset sålt här nere. Försäljningen går bra, det är ännu inte sålt men vi har väldigt många visningar som kommer upp de kommande veckorna. Jag är övertygad om att Celine Property Group, företaget jag jobbar för, kommer att lyckas. Det byggde huset och sålde det till min familj, och nu ska vi sälja det igen, förklarar Angelo.

Annons

Charlotte Perrelli sänker priset med 10 miljoner

Även Anders väljer att dela videon på sin Instagram.

”Tillfälle att köpa vårt älskade hus som vi trivts i 4 år.”, skriver han.

Charlotte Perrelli,Anders Jensen Vimmel vid premiären av musikalen Änglagård. Oscarsteatern, Stockhom 20230910 Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377FOTO: Karin Törnblom/TT

Anders poängterar att visningar på huset enkelt kan ordnas, men nämner även att det har skett en markant reducering på utgångspriset. För det är ju faktiskt så att Charlotte och Anders har försökt sälja huset under en längre tid, då de haft tre olika köpare som dragit sig ur.

Annons

Till en början låg huset nämligen ute för ca 78 miljoner svenska kronor. Men nu har familjen valt sänka det priset med över 10 miljoner, och nu ligger utgångspriset istället på strax under 68 miljoner kronor.

FOTO: OLLE SPORRONG / Instagram

Annons