LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Jensen får inte huset sålt – nu är han nära att ge upp

17 maj, 2024 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har försökt sälja sitt hus i Marbella under en längre period.
– Vi har haft tre kunder som har lagt handpenning men sedan har de inte fullföljt köpet, säger Anders till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Det var under förra året som Charlotte Perrelli, 49, och Anders Jensen, 47, la vantarna på sin lyxvilla i Marbella. Vid det laget hade de inte hunnit sälja den förra villan och la då ut den till försäljning.

Men att sälja villan visade sig vara lättare sagt än gjort. Förra sommaren verkade det som att villan skulle få nya ägare, men av någon anledning drog sig köparna ur.

– Vi hade sålt villan. Den belgiska familjen som köpte den hade ett företag som de höll på att sälja, men försäljningen gick i stöpet. Nu är villan ute till försäljning igen. Det är inte så att vi står och faller och inte får ihop det på grund av det här, men det är ändå tråkigt, sa Charlotte då.

Anders Jensens nya besked om villan

Det där är dock ett år sedan och när Hänt nu når Anders Jensen kan han dessvärre berätta att huset fortfarande inte är sålt... Ytterligare två köpare har dragit sig ur!

Annons

– Nej det är inte sålt ännu. Vi har haft tre kunder som har lagt handpenning men sedan har de inte fullföljt köpet och jag önskar jag förstod vad det beror på. Men jag vet inte. Det är ett jättefint hus och det är jättefint läge och vi får se, säger Anders till Hänt.

Faktum är att han nu är nära att ge upp och funderar på att behålla det istället.

– Det kanske blir så att vi väljer att hyra ut det istället för att sälja det. Vi har inte haft det uthyrt innan så vi funderar på det, det kanske får bli en uthyrning istället om det inte säljs. Det är ju inte så att vi sitter i sjön, så det funkar vilken väg som. Men vi har ingen panik att få det sålt.

Anders Jensen får inte villan såld: ”Konstigt”

Hur som helst är det väldigt konstigt att villan aldrig blir såld, trots att det finns flera spekulanter. Även Anders håller med om att det är en ytterst märklig situation.

– Ja jag håller med. Jag håller verkligen med. Jag förstår inte heller varför man går runt och betalar massa handpenningar om man inte ska tillträda huset. Man blir ju dessutom av med handpenningen så det är jättekonstigt.

Annons

Får ni den pengen då eller mäklaren?

– Ja, eller mäklaren får en liten del. Men vi får ju de pengarna.

Enligt Anders är huset dessutom i toppskick så varför det inte blir sålt är riktigt konstigt.

Kan det vara något med någon byggnadsnämnd?

– Nej... Nej allt är ju toppskick och besiktigat och så. Det har bara varit finansiella problem liksom för dem som varit där och ska köpa det. Så nej jag vet verkligen inte, i Stockholm är man ju van att man har visningen på söndagen och så är det budgivning under veckan och så skriver man kontrakt typ torsdag, fredag. Men här nere är det mycket långsammare, jättekonstigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons