LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har flyttat in i lyxhuset - se bilderna

16 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Anders Jensen, Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och Anders Jensen köpte ett nytt hus i Marbella i februari förra året – men på grund av renovering har flytten dröjt.
Nu berättar Charlotte att de äntligen flyttat in.
Se de första bilderna från exklusiva huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

I slutet på förra året sålde schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen sin enorma lyxvilla i Marbella, Spanien. Planen var då att de skulle köpa ett större hus för att få plats, i och med att familjen växer.

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev Charlotte på Instagram om beslutet.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens nya lyxhus

Anders kunde även berätta för Hänt att paret redan köpt ett nytt hus – som vid tiden redan hade varit i deras ägo i nästan ett år.

Annons

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Det nya huset behövde däremot genomgå en omfattande renovering. Paret hoppades att det skulle stå klart till midsommar, så de kunde få njuta av sommaren i sitt drömhus. Men tyvärr drog renoveringen ut på tiden.

Men nu har paret äntligen kunnat flytta in! Ungefär en månad försent – men bättre sent än aldrig.

Första bilderna från Charlotte och Anders nya hus

Det är på sin blogg som Charlotte kommer med det glädjande beskedet att familjen äntligen kunnat flytta in.

”Dags för oss att äntligen flytta in i vårt nya hus. Efter månaders bygg! Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt och pricka. Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen.”, skriver hon och fortsätter:

”Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten... och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen! Nu ska vi packa upp en massa och boa in oss...”

Och det är minst sagt ett drömlikt hus som har utsikt över havet och hela vägen till Afrikas kust.

På sin blogg delar Charlotte med sig av första bilderna från huset.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons