charlotte perrelli

Första bilderna från Charlotte Perrellis och Anders Jensens nya hus

CHARLOTTE PERRELLI, ANDERS JENSEN

Charlotte Perrelli och Anders Jensen håller på och bygger sitt drömhus i Spanien. Här är de allra första bilderna från platsen där huset ska stå.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"
0:20

Efter reklamen: Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

(0:20)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 45, lever ett härligt liv med flera olika hus som de njuter av vid olika tillfällen. Till vardags bor de i en stor och härlig villa i Djursholm i Stockholm och när de är lediga har de två ställen som ligger dem varmt om hjärtat.

Det ena stället är Åre. Där tillbringar de gärna massa tid på vintern, men även resten av året lockar den ljuva fjäll-luften. Det andra stället är Marbella, i Spanien.

Nyligen sålde paret sin sensationella villa i Marbella och slutpriset landade på 6,4 miljoner euro, vilket motsvarar strax över 69 miljoner svenska kronor. Detta innebär en vinst på nästan 20 miljoner kronor eftersom att de köpte det för 50.

Charlotte Perrellis och Anders Jensens nya lyxvilla

Sedan dess har många spekulerat kring vad som väntar för paret och nyligen kunde Anders avslöja för Hänt att paret redan slagit till på ett nytt boende i närområdet. Faktum är att de haft det nya huset i sina ägor i nästan ett år redan.

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Anders berättade också för Hänt att de ska lämna över nycklarna till de nya lyckliga ägarna av huset den sista februari.

Vi lämnar huset den 28:e februari

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Nya bilderna från nya huset i Marbella

Tanken med det nya huset är att det ska vara stort och rymligt eftersom familjen växer och växer. Detta är något som Charlotte har förklarat på sin blogg.

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev hon nyligen.

Nu visar det sig dessutom att även platsen som huset håller på att byggas på är något alldeles extra. Nu visar Charlotte upp de fantastiska vyerna från huset och för Expressen bekräftar hon att bygget är igång.

”Vi håller på med en omfattande renovering och ser fram emot vårt drömhus när det är klart. Förhoppningsvis någon gång under sommaren”, skriver artisten i ett meddelande till tidningen.

För Expressen bekräftar Charlotte att bilderna är tagna vid det nya huset.

Se alla bilder här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN