Charlotte Perrellis raseriutbrott – slog sönder racket

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli har haft en riktigt dålig dag.
Nu berättar hon för sina följare vad det var som fick henne att tappa det totalt.
”Jag slog sönder racket”, berättar hon.
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Det senaste året har Melodifestivalen-aktuella artisten Charlotte Perrelli gjort en hel del ändringar i sin vardag. Bland annat har hon sett till att börja träna mer, och något som hon verkligen har fastnat för är den populära sporten padel. I en intervju med Expressen avslöjade hon under sommaren att hon brukar utöver sporten ungefär två timmar per dag.

– Jag tycker inte det är roligt att gå ut och springa. Det fantastiska med padel är att du kan komma som nybörjare och få över bollen, så du kan få till ett spel utan att vara världsmästare. Det är anledningen att jag blivit helt biten, sa hon då.

Men på senaste tiden är det dessvärre flera skador som har gjort det svårt för stjärnan att spela som vanligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Problem med ryggen

Det är drygt ett år sedan som artistens rygg helt plötsligt låste sig när hon klev av planet i Marbella - det efter att hennes rygg hade krånglat sedan förlossningen med fjärde sonen. På senare tid har det som tur är blivit bättre, men i slutet av januari skrev Charlotte plötsligt på sin blogg att ryggen krånglade igen.

Hon skrev då att hon hade fått ryggskott ännu en gång och att hon kände sig stressad över att det kom nu, då hon hade mycket att stå i inför Melodifestivalen.

Men nu verkar det inte bara vara ryggen som Charlotte kämpar med. I ett inlägg på Instagram skriver hon nu att även nacken krånglar, och att det dessutom gick väldigt dåligt på padeln – något som fick henne att tappa det totalt.

Charlotte Perrellis ilska – slog sönder racket

Det är efter att hon spelat padel som hon berättar för sina följare om den dåliga dagen.

”Ingen bra dag! Sjukt ont i nacken och spelade tvärdålig padel. Blev så förbannad så jag slog sönder racket. Värdelöst! Jag vet. Omoget och okontrollerat, men det hjälps inte, blev vansinnig på mig själv. Någon som känner igen sig?”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet är det flera av hennes följare som kan relatera och som också passar på att visa sitt stöd till sångaren.

”Ja visst känner jag igen mig. Vissa dagar SUGER. Jag försöker tänka att det här också behöver få komma ut och lita på att allt är som det ska även när det känns och är övermäktigt. Jag försöker att vara mer snäll mot mig själv när det blir för mycket, både fysiskt, psykiskt & emotionellt. Förstår dig!! Kram”, skriver bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis egna ord om flytten efter husköpet till föräldrarna

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Lena PH från Melodifestivalen – efter kritiken

FRÅN FÖRSTASIDAN