Charlotte Perrellis plötsliga familjelycka – efter händelsen

Charlotte Perrelli och maken Anders
Som den supermamma som hon är, Charlotte Perrelli, är det klart att hon blev uppvaktad på Mors dag av sin make och barnskara.
Nu berättar hon om glädjen över familjens drag.
”Tacksam och glad för den största gåvan någonsin”, skriver hon.
Annons

Hon lever lyckligt bonusfamiljeliv ihop med sina totalt fem barn – så nog blev hon uppvaktad på Mors dag! Charlotte Perrelli, 45, brinner inte bara för sitt jobb som artist och schlagerstjärna. På hemmaplan har hon kärleken Anders Jensen, 43, som hon gifte sig med för fem år sedan – och en stor barnaskara.

Annons

Med Anders har hon sönerna Adrian och Alvin, sedan sitt tidigare äktenskap har Charlotte barnen Alessio och Angelo. Och som grädde på moset har Anders har dottern Izabelle från ett tidigare förhållande.

Charlottes egna ord om glädjen

Och nog blev hon, som sig bör, uppvaktad på Mors dag under söndagen med hela flocken barn omkring sig. Hon berättar nu om firandet, och om den stora glädjen hon känner över sin familj. Inte minst över maken Anders som varit den som fixat och donat för att dagen skulle bli så bra som möjligt.

Annons

Känner mig så otroligt privilegierad. Min älskade fina familj. De har verkligen gett av sin tid idag. Spelat Padel med i mig i två timmar. Angelo har varit o köpt tårta och skrivit det fina kortet. Min stora älskling är ju en klippa och fixar och trixar för alla barnen… fina presenter och blommor. Så generösa och otroligt mysigt. Tacksam och glad för den största gåvan någonsin. Familjen”, skriver Charlotte Perrelli i ett inlägg på sin blogg. Hon fortsätter:

Att de ger av sin tid och vill hänga med mig är det bästa och finaste jag någonsin kan få. Hoppas aldrig det går över?!”.

Så träffades Charlotte och Anders

Charlotte Perrelli var tidigare gift med Nicola Perrelli, som är pappa till Alessio och Angelo. Det var en tuff skilsmässa, men efter det mörka fann hon kärleken på nytt i Anders.

Annons

– Det tog tid att komma dit men jag kom på fötter och kände att jag ändå var ganska nöjd med livet där jag var. Sen tog de tre till fyra år och sen träffade jag Anders. Vi träffades på den mest oromantiska platsen i världen, nämligen Facebook, har Charlotte berättat i den egna dokumentären Flickan från Småland.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…